2777
2789
عنوان

آمار ازدواج پارسال

110 بازدید | 5 پست

🔺ثبت کمترین ازدواج در ۲۸ سال گذشته!

🔸در سال ۱۴۰۳ فقط ۴۷۰ هزار ازدواج در ایران به ثبت رسید؛ کمترین تعداد از سال ۱۳۷۵ به بعد. این در حالی است که میانگین ازدواج سالانه در دهه ۸۰ بیش از ۷۰۰ هزار مورد بود.

🔸میانگین سن ازدواج مردان از ۲۶ به ۳۰ سال و زنان از ۲۳ به ۲۷ سال افزایش یافته است.

🔸نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد سه‌چهارم جوانان اصلی‌ترین دلیل تأخیر یا انصراف از ازدواج را «ناتوانی در تأمین هزینه مسکن» اعلام کرده‌اند. همچنین ۷۵ درصد مردان و ۶۸ درصد زنان در سن باروری، نداشتن خانه مناسب را مانع اصلی فرزندآوری می‌دانند.

من خیلی‌هارم دارم میبینم پول دارن پسرها 

تو همین اطرافیان 

اما زیر بار ازدواج نمیرن 

میگن مگه دیوونه ایم ازدواج کنیم وقتی راه‌های بهتری هست!

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقر فحشا آورده.

کسی که پول نداره

منطقا نمی‌تونه دنبال رابطه نامشروع هم باشه 

چون طرف مقابلش گاگول نیست که بیاد خودشو رایگان در اختیار بزاره 

من زمان دانشجویی ، همکلاسی‌هایی داشتم که از یک زن شوهردار بیشتر خرج میگذاشتن روی دست پارتنرشون تا باهاش باشن....یعنی عملا پسره اگر زن می‌گرفت ، خرجاش میومد پایین‌تر! 

درضمن خیلی از کارای نامشروع الان توسط نوجوان‌ها و بچه‌های تازه بالغ داره انجام میشه که اصلا تو سن ازدواج نیستن که بگیم آخی طفلک پول نداره رفته سراغ حرام 

خیلی‌هاشون تحت تاثیر جامعه و دوست و فضای مجازی دست به اینکارا میزنن، تربیت غلط و خانواده داغون هم مزید بر علت میشه و وضعیت میشه این

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم.....