2777
2789
عنوان

ترجیحتون جهیزیه هست یا درس

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 39 پست
آخی عزیزمالان دیگه مثل قدیم نیست که عروسارو سر جهیزیه خیلی قضاوت کننهم فرهنگا عوض شده هم گرونی‌ها اد ...

چقدر پیامت پر از حس خوب و مهر بود🥹🥹

باورت میشه چشمام اشکی شد؟ 

آنقدر ناراحتم چند روزه که حد نداره 

اوضاع جامعه رو هم که میبینم با این گرونی و ..

بدتر نا امید میشم 

همش حس میکنم سرمایه خانوادم رو نابود کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای وای دیوانه شدی ؟چیه رشتت؟منم مامایی خوندم و تو طرحم کل جهیزیه م رو خریدم البته تیکه بزرگان با پسر ...

واقعا میگی؟؟؟میشه بپرسم چقدر حقوق میگیری؟ البته اگه دوست نداری نگو 

افسرده شدم ؟؟ نابود شدم 

واقعا میگی؟؟؟میشه بپرسم چقدر حقوق میگیری؟ البته اگه دوست نداری نگو افسرده شدم ؟؟ نابود شدم

من سال ۹۸ تازه عقد کردم و طرح میرفتم با ماهی ۲/۵۰۰ تونستم جهیزیه در خور بخرم 

الان دارم با اضافه کار و تعرفه ماهی ۲۰ میگیرم .خیلی کمه واسه رشته من و شغل پر استرسی که داریم ولی چاره ای نیس علاقه دارم و نمیتونم بیکار بمونم 

چقدر پیامت پر از حس خوب و مهر بود🥹🥹باورت میشه چشمام اشکی شد؟ آنقدر ناراحتم چند روزه که حد نداره او ...

اصلااا این فکر رو نکن عزیزم 

روزای جوونیت رو داری صرف تحصیل میکنی

یه سری چیزا ارزشش از پول خیلی بالاتره🥲

لوازم خونه هم بالاخره یه روز خراب میشه ولی علم و دانش جدا از اینکه واست پول و جایگاه اجتماعی خوب میاره، پیشرفت ذهنی رو هم شامل میشه

چی از این بالاتر؟

ایشالا هم یه شغل عالی هم همسر خوب نصیبت بشه🩷

من سال ۹۸ تازه عقد کردم و طرح میرفتم با ماهی ۲/۵۰۰ تونستم جهیزیه در خور بخرم الان دارم با اضافه کار ...

اون زمان به نظرم میشد 

الان با گرونی های افتضاحی که هر روز هم داره بیشتر میشه من هیچ امیدی ندارم 

باور کن حتی میترسم از گشنگی بمیرم

دخترجان به جای اینکه فکر جهيزيه و.. باشی به فکر درست باش که به بهترین شکل تمومش کنی بعدشم که درآمد خواهی داشت ازدواج میخوای چیکار اصلا؟ 

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

دخترجان به جای اینکه فکر جهيزيه و.. باشی به فکر درست باش که به بهترین شکل تمومش کنی بعدشم که درآمد خ ...

نمیدونم حتی میترسم یه مریضی چیزی خودم یا خدای نکرده خانوادم بگیرن اونوقت یه قرون نداشته باشیم

همش منفی منفی .. 

اصلااا این فکر رو نکن عزیزم روزای جوونیت رو داری صرف تحصیل میکنییه سری چیزا ارزشش از پول خیلی بالاتر ...

این حس خوبی که به من دادی امیدوارم هزاران برابرش به خودت برگرده❤️🥹

خیلی حالم بهتر شد 

صد در صد درسولی عزیزم شما هم نباید عذاب وجدان داشته باشی اونا پدر و مادرتن البته که وظیفشونه شما رو ...

من بچه هم بودم همین اخلاق مزخرف رو داشتم 

یعنی شده بود تو مدرسه گشنه میموندم ولی دلم نمیخواست پول بگیرم ازشون 

آخه خانواده پولداری ندارم وضع مالیمون متوسطه 

از همین ناراحتم 

نمیدونم حتی میترسم یه مریضی چیزی خودم یا خدای نکرده خانوادم بگیرن اونوقت یه قرون نداشته باشیمهمش منف ...

احساس میکنم کمالگرای وسواسی هستی شما.. اگر اینطوره، این فکر ها تموم شدنی نیستن سعی کن با تراپیست حلش کنی❤

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.