2777
2789
من ندیدمش ارزش دیدن داره؟

راستش منم از رمانش خیلی تعریف شنیدم خود سریاا رو ندیدم دوست دارم فقط بدونم آخرش چی میشه و روند کلی داستان چجوریه 

بت کمال احترام اصلا از ترلان پروانه خوشم نمیاد تو تاپیک های قبلا هم توسط طرفداراشون خورده شدم کاری هم به قیافش ندارم بازیش رو دوست ندارم اصلا سریال هاش رو نمیبینم اینو بخاطر رمانش دوست دارم بدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمانش خیلی جذابه

محبوبه با رحیم ازدواج میکنه یه پسر میاره و دومی حامله میشه رفتار رحیم کلا از این رو به این رو میشه و خیانت میکنه محبوب بچه اش رو سقط میکنه پسرشم میمیره کلی تحمل میکنه جنگ و دعوا ها اخر سر برمیگرده خونه پدرش

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رمانش خیلی جذابهمحبوبه با رحیم ازدواج میکنه یه پسر میاره و دومی حامله میشه رفتار رحیم کلا از این رو ...

خب چرا سقط میکنه؟ بخاطر رفتار های رحیم یا دعواشون میشه؟ بعد اون پسری ک دنیا آورده چرا میمیره؟ بعد آخرش میفهمه که انتخابش اشتباه بوده ؟ الان تو سریال هم بچه دار شده یا نه هنوز؟ وای ببخشید چقد سوال😂

خب چرا سقط میکنه؟ بخاطر رفتار های رحیم یا دعواشون میشه؟ بعد اون پسری ک دنیا آورده چرا میمیره؟ بعد آخ ...

سریال ندیدم کلا نصف قسمت مثل رمانش جذاب نیست 

بچه رو خودش میره سقط میکنه. پسرشم میفته تو حوض زندگیش کلا میشه جنگ دعوا برای همین بچه رو سقط میکنه اخرشم نمیتونع تحمل کنه برمیگیرده خونه پدرش طلاق میگیذه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40