2777
2789
عنوان

راه حل چیه

59 بازدید | 6 پست

سلام پسری هستم 26 سالمه . دو سال شاغلم .تا حالا هیچ رابطه ای تجربه نکردم و دلم میخواد اولین هامو با خانوم خودم تجربه کنم .  حقوقم ماهی 25 و تا عید میخوام یه ماشین بگیرم . دلم ازدواج میخواد ولی خیلی ها میگن نکن . همه هم براساس شرایط خودشون  میگن .  ولی خب به شدت  احساس نیاز دارم به ازدواج هم جسمی هم روحی و از تنها بودن خسته ام . از دوستی های الکی بدم میاد . دوست دارم یکی باشه همه چی با اون تجربه کنم نه هر ادمی وارد زندگیم کنم. الان دو تا سوال ذهنم درگیر کرده این اشتباه بوده تا الان رابطه نداشتم؟ رابطه جدی منظورمه  در حد اشنایی و شناخت جنس مخالف داشتم ولی جدی که همه کار کنم نه . دوم اینکه ایا ازدواج کردن کاردرستیه؟؟ خیلی ذهنم درگیره و حالفم گرفته است... جامعه بدی داریم ولی خب ما هم جوونیم نیاز داریم

بلاخره یه آدم خوب پیدا شد

مرسی ازت لطف داری / دوست دارم با زن خودم  همه چی تجربه کنم نمیخوام هی دختر وارد زندگیم شه بی هدف ولی حس بدی دارم میگم  پسر تو باید همه کار میکردی نیازتو برطرف میکردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اتفاقا خوب کردید اینجوری اولین هارو با همسرتون تجربه میکنید 

بله ازدواج خوبه به نظر من مثلا همسر من 25 سالش بود با من ازدواج کرد الان 33 سالشه همیشه میگه خیلی خوب که ازدواج کردم گاهی بهش میگم برو با دوستات بیرون و فلان و اینا میگه نه با اونا خوش نمیگذره کنار توو بچه بیشتر خوش میگذره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه اتفاقا خوب کردید اینجوری اولین هارو با همسرتون تجربه میکنید بله ازدواج خوبه به نظر من مثلا همسر م ...

بعضی وقتا حس  میکنم ضرر کردم با دخترا زیادی نبودم ازی طرفی ام تنهایی فشار میاره شرایط ازدواجم نی

بعضی وقتا حس میکنم ضرر کردم با دخترا زیادی نبودم ازی طرفی ام تنهایی فشار میاره شرایط ازدواجم نی

نخیر ضرر نمیکنید اولا با رابطه های این شکلی احتمال کلی بیماری جنسی هست که هرکدوم میتونه اینده ات نابود کنه 

دوما وقتی با افراد مختلفی باشی احتمال اینکه تنوع طلب بشی و دیگه نتونی با زک نفر باشی زیاده اونجوری هم باز یه جور ضرره

سوما اگر با افرادی باشی بعد ازدواج سر هر موضوعی اونا تو ذهنت میان و خود آگاه یا ناخود آگاه همسرت با قبلی ها مقایسه میکنی و نمیتونی هیچ وقت درست از زندگی ات لذت ببری 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خیلیم خوب بوده آفرین به شما و اراده تون پسری که تو رابطه نرفته باشه خیلی به ندرت پیدا میشه

نگران نباشید به خدا توکل کنید برای شناخت طرف مقابلتونم زمان لازم دارید زمان بگذره شخصیت اصلیش معلوم میشه قطعاااا دیدید اگه ساختید جلسات روانشناسی هم خیلی می تونه کمک کننده باشه و حتما خودتون و کسی که تصمیم دارید باهاش باشید کتابی در حیطه سواد رابطه مطالعه کنید حتی قبل از بچه دار شدنم توصیه میشخ خوندن کتاب هایی در زمینه فرزند و فرزند پروری . و ازدواج کردن بهترین کاره اینکه لااقل شخصیت میاره برای هر دو طرف یه تعهد قلبی و کتبی