2777
2789
عنوان

اشپزهای شمالی عزیز ی سوال لدفن

167 بازدید | 7 پست

من غذاهای شمالی رو خیلی ميدوستم از همه بیشتر باقالی قاتوق حالا ی سریع میگن سیر نباید ریخت ی سریع ميريزن اصلش چجوریه بلاخره سیر داره يا نه میشه دستور اصلیش رو بدید😋

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

سیر دارد

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون سیرکه بومیده اصلش باسیره  بعدش بالوبیاکشاورری بایددزس کنیدا اخه من دیدم یسریاباباقالی ما ...

نه با لوبیا کشاورزيه همه چی دارم درست هم کردم ولی شک داشتم ک سیر داره یا نه،همسرم قبل ازدواج نخورده بود درست کردم الان خیلی دوست داره 

نه با لوبیا کشاورزيه همه چی دارم درست هم کردم ولی شک داشتم ک سیر داره یا نه،همسرم قبل ازدواج نخورده ...

حتماسیرداره خیالت راحت من پسرم عاشق باقله قاتوق هست 

وخدایی که بشدت کافیست
حتماسیرداره خیالت راحت من پسرم عاشق باقله قاتوق هست 

آخه چرا اينقد غذاهای شمالی خوشمزس😋😋من تو خوابگاه ميرزاقاسمي درست میکردم کل خوابگاه ميومدن دم آشپزخونه لقمه میزدن😂