2777
2789
عنوان

واسه روز مادر و یلدا ماشین نداریم

101 بازدید | 10 پست

ما از خودمون ماشین نداریم

مال پدرشوهرم بود ک باهاش میرفتیم این ور اون ور

حالا میونه همسرم و باباش شکر آبه

و ما بی ماشین موندیم🙁فکرم درگیره اینه روز مادر چجوری برم خونه مادرشوهرم کیک بگیرم برم

یا شب یلدا رو چیکار کنیم

عقدیم…دعا کنین تا اونموقع حل شه مشکلشون

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم یک ماهه فروختیم خیلی سختمه هر وقت یادش میافتم گریم میگیره و بغض میکنم انشاالله همه و ما و شما هم به زودی بخریم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
ما هم یک ماهه فروختیم خیلی سختمه هر وقت یادش میافتم گریم میگیره و بغض میکنم انشاالله همه و ما و شما ...

واقعا کاش بزودی بخریم این چن روزه ک ماشین نیست و نمیتونیم بهش دست بزنیم دلم گرفته آدم ی ماشین داغون داشته باشه ولی مال خودش باشه

واقعا کاش بزودی بخریم این چن روزه ک ماشین نیست و نمیتونیم بهش دست بزنیم دلم گرفته آدم ی ماشین داغون ...

انشاالله یه صفر بخرید من از اول که بچه بودم بابام ماشین داشت الان بابا مامانم با داداشم که مجرده 2 تا ماشین دارند حالا شوهر من نداره انقدر سختمه که خدا میدونه😔

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
انشاالله یه صفر بخرید من از اول که بچه بودم بابام ماشین داشت الان بابا مامانم با داداشم که مجرده 2 ت ...

تو بد وضعیتی گیر کردیم با این وضع گرونی و…معلوم نیس ب سرمون چی میاد

تو بد وضعیتی گیر کردیم با این وضع گرونی و…معلوم نیس ب سرمون چی میاد

انشاالله که خدا خودش کمکمون کنه بله خیلی سخته بقول همسرم گرونی رو که نمیشه کاری کرد ما باید تلاشمون رو بیشتر کنیم