2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اکثرا دخترای معذرت می خوام داغ و شهو. ت زیاد میرن سراغ مردای زن دار.چون نظرشون اینه که تجربشون بیشتره.البته همین بلا سر زندگی منم اومده.منشی شوهرم و نامه هاشون به هم فهمیدم دختره ح ش ر ی ه

بعدم خونه زندگی اماده.همه چی مهیا.فقط کافی زنشو طلاق بده و بندازه بیرون و این هرزه رو بیاره به جاش

من با ی مردی متأهل بودم ولی نمی‌دونستم متأهله وقتی فهمیدم سریع کات کردم الان اون ولم نمیکنه 

همیشه بهم زنگ میزنه بلاکش میکنم با ی خط دیگ زنگ میزنه

کلا اون خطمو خاموش کردم هر وقت روشن میکنم میبینم زنگ زده ی کنه یی ب تمام معناس

مردک نامرد میره دنبالش التماس میکنه با زنم رابطه ندارم در حال جدایی ام.من ک هیچ وقت زن غریبه مقصر نمیدونم چون طرف خودم مقصره

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم

چون جیندا هستن

مگه میشه از پی‌پی پرسید چرا بد رنگ و بویی؟ جینده هم همین

باید بپرسی چرا مرد متاهل گند میزنه به زن و زندگیش میوفته دنبال این زگیلیا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من با ی مردی متأهل بودم ولی نمی‌دونستم متأهله وقتی فهمیدم سریع کات کردم الان اون ولم نمیکنه همیشه به ...

بیشتر زمانا طرف متاهل مقصره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من چند وقت پیش ب یکشون زنگ زدم گف نمیدونستم زن داره.فرداش ک چت کرده بود ب شوهره پیام داده بود تو ک عرضه پنهون کردن نداری غلط میکنی دنبال اینکارایی🤔

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
بگو به زنت میگم آبروتو میبرم بیشرف

اتفاقا همسرش بهم پیام داد گفتم تقصیر من بوده  

گفتم شوهرت خیلی دوست داره و اصلا منو نمی‌خواد منم دیگ نمیخوامش و اونم هرچی از دهنش دراومد بهم گفت ولی باز نگفتم مقصر شوهرت بوده و من خبر نداشتم و الان ک با خبر شدم دست از سرم برنمیداره فقط بخاطر اینکه دلش بیشتر نشکنه

تازه کلی پیام ازش داشتم اگ میخواستم شات میگرفتم براش می‌فرستادم 

ثابت میکردم ک ب محض اینکه فهمیدم عقب کشیدم و تقصیر شوهرش بوده ولی گفتم اگر اینارو بفرستم از ذهنش پاک نمیشه 

ترجیع دادم خطمو خاموش ک اون خانم در آرامش باشه 

بیشتر زمانا طرف متاهل مقصره

اره بخدا من نمی‌دونستم متأهله وقتی فهمیدم عقب کشیدم ولی اون می‌گفت زنم  عین مرده متحرکه من نمیخوامش می‌خوام زن بگیرم بیا ادامه بدیدم  منم گفتم صد درصد تو با کارات باعث شدی مث مرده متحرک بشه و گرنه هر زنی از شوهرش راضی باشه ذوق و شوق داره