2777
2789
عنوان

کاپشنم شده عین خونه و ماشین🤣هرکی داره از قدیم داره🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 68 پست
زهرا جان تاپیک قبلی قفل شد دو تا از فامیل ها دقیقا تو پنج ماهگی به فاصله چهار هفته این اتفاق براشون ...

به نظرت دلیلش چی میتونه باشه آخه

واقعا من در عجبم از همون اول استراحت میکردم حساس بودم رانندگی نمیکردم تو خونه اصلا کار نمیکردم ، حمومم کم میرفتم حتی اما این مشکل برام پیش اومد 

ضمن اینکه کاپشن سرهمی که من خریدم بسیااار قشنگه جنسشم خوبه. نمی‌گم ععععالی. ولی خوبه.کمی بیشتر گشتم ...

عزیزم چه کانالی؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرت دلیلش چی میتونه باشه آخهواقعا من در عجبم از همون اول استراحت میکردم حساس بودم رانندگی نمیکرد ...

من دیگه نپرسیدم 

اون موقع خودم هم باردار بودم اما کسی نمیدونست جز خودم و همسرم روزگاری گذروندم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام زهراجانخوبی دخمل کوچولو چطوره؟معجزه ی خدا بود واقعا

سلام دوست خوبم

ممنونم شماخوبی؟

دختر کوچولو هم خوبه جانم

انقدر سرم داستان اورده ووروجک که نگو

معجزه خانم تو دوران بارداری که با کیسه اب سوراخ موند

بدنیا هم اومد قلبش سوراخ و همانژیوم هم در اورد نور علی نور

من فقط زدم سرم گریه کردم و روضه و توسل و...خلاصه حضرت رقیه نگاه کرد بهمون دخترم رو ب بهبوده 

سلام دوست خوبمممنونم شماخوبی؟دختر کوچولو هم خوبه جانمانقدر سرم داستان اورده ووروجک که نگومعجزه خانم ...

تا بیان بزرگ بشن پوست مارو کندن.پووووف

بازم شکر

الهی خود حضرت زهرا کمک کنه به نینی هامون.دختر من ۱۹ فروردین بود.توام فروردین بودی یا اردیبهشت؟

تا بیان بزرگ بشن پوست مارو کندن.پووووفبازم شکرالهی خود حضرت زهرا کمک کنه به نینی هامون.دختر من ۱۹ فر ...

عه شماهم باردار بودی

بسلامتی گلم قدمش مبارک باشه

اره فروردین شد 20 فروردین

عه شماهم باردار بودیبسلامتی گلم قدمش مبارک باشهاره فروردین شد 20 فروردین

اره باردار بودم و با پوست و گوشت میفهمیدمت.خداروشکر که گذشت.منم بارداریم استراحت بودم اکثرا.عه اخی دختر من یروز بزرگتره پس.