2777
2789
عنوان

حرف های دختر خالم آتیشم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 37 پست
مادرم به خاطر رفتارها و قرض هایی ک گرفته ما رو سرافکنده کردع و اینا به خوذشون اجازه میدن هر مدلی با ...

به نظرم بی توجهی کن فقط 

چون به هر حال شما هر چقدر هم سعی کنی باز اونها یه طوری فضولی خودشون رو میکنن، پس بی خیال شو فعلا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف اضافی زدن بزن دهنشون

خب منم اینو میگم دیگ چی بگن بهشون به من رسیدنی میپرسن کجا کار میکنی چند میگیری از همه چیم میپرسن ولی اطلاعات بچه هاشونو نمیدن نمیدونم چی بگم ک دیگ جرعت نکنن ازم بپرسن

به نظرم بی توجهی کن فقط چون به هر حال شما هر چقدر هم سعی کنی باز اونها یه طوری فضولی خودشون رو میکنن ...

به من رسیدنی میپرسن کجا کار میکنی چند میگیری از همه چیم میپرسن ولی اطلاعات بچه هاشونو نمیدن نمیدونم چی بگم ک دیگ جرعت نکنن ازم بپرسن

میدونی من فقط نمیدونم چه مدلی حرف بگم ک از من بکشن بیرون و حد خودشونو بدونن چون اینا کلی حرف پشت ما ...

چندسالته عزیزم،ببین ی کلمه اینو میگی دیگه خودشونو پاره ام کردن هیچی نمیگب نگاشون میکنی ی لبخند میزنی..دوست من لباشو تزریق کرده بود خواهرشوهرش ازش پرسیده بود کاری کردی با لبت اونم خیلی جدی گفتع بوده نه کاری نکردم..توام از اول که اون اینطور بهت میگفت بخاطر اینکه بسوزونیش میگفتی نه کاری نکردم..یام اونجور ج میدادی

خب منم اینو میگم دیگ چی بگن بهشون به من رسیدنی میپرسن کجا کار میکنی چند میگیری از همه چیم میپرسن ولی ...

قطع ارتباط کن اینا گه خور تر از این حرفان و ادب نمیشن

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

به من رسیدنی میپرسن کجا کار میکنی چند میگیری از همه چیم میپرسن ولی اطلاعات بچه هاشونو نمیدن نمیدونم ...

اگه من باشم در جواب سوالهاشون با لحن شوخی میگم حالا  چرا اینقدر پیگیر منی این روزها؟ 

بعد هر سوالی که پرسیدن شما همون سوال رو در مورد خودشون بپرس، مثلا اگر پرسید کجا کار میکنی بگو راستی دختر خودت کجا کار میکنه؟؟ اگه درآمد شمارو پرسید، شما بگو بد نیست راستی دختر خودت چقدر درآمد داره؟؟