2777
2789
عنوان

حرف های دختر خالم آتیشم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 37 پست

متوجه نشدم چون قیمت عمل و داروهاتو پرسید حس کردی خوشش نمیاد و میخواد ربطش بده به وضع مالی ضعیف؟

به نظرم پرسیدن این چیزا عادیه حداقل پیش ما که عادیه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی اشتباه کردی رقم اصلی رو نگفتی.. مگه خرج خونه تون رو میدن

من قبلا مادرم از اینا قرض گرفتع بود به خاطر بی پولی هایی ک داشتیم ولی عمل من هیچ ربطی به مادرم نداره اینا به خاطر همین اینجوری کنایه میزدن

اون آتیش گرقته یا شما؟

میدونی من مامانم قبلا به خاظر وضع بد ما از اینا پول قرض کرده بود و اینا اصلا توثع نداشتن ک من بتونم عمل کنم از طرفیهم نمیدونم چی بگم بهشون به حد خودشونو بدونن و ازم سوال جواب نکنن

اشتباه کردی از عمد مبلغ واقعیشو میگفتی تا کو نش بیشتر بسوزه .

نتونستم بگم چون ماذرم به خاطر شرایط بد مالی ما از اینا قبلا قرض اینا گرفته بود انا توثع نداشتن من پول بدم برا عملم..خودم کم گفتم ک حرف نشه ولی ولکن نبود ک دروغمو دربیاره بگه دروغ میگی زیاد دادی 

خب میگفتی چندساله پس انداز دارم..هر پولی دستم اومده پس انداز کردم..مطمئنا خیلی زیباترشدی که اینجوری ...

میدونی من فقط نمیدونم چه مدلی حرف بگم ک از من بکشن بیرون و حد خودشونو بدونن چون اینا کلی حرف پشت ما میگن 

ببین خوش حال باش، چون اون بهت حسودی میکنهحسودی یعنی تو چیزی داری که اون نداره .......

اره میدونم حسودی میکنه ولی اخه با حرفاش نیشم میزنع من نمیدونم چی بگم بهش ک حدشو بدونه

گلم اون آتیش گرفته، همیشه پیش اونا خودت رو دست بالا بگیر، اصلا آه و ناله نکنین از نداری اینا، اگرم د ...

عزیزم ما به خاطر رفتارهای مادرم سرافکنده شدیم خیلی دعوا کردم با مامانم ولی هرسری جوری رفتار میکنه ک هم خودشو خم کردع پیش طایفش هم ما خم شدیم به خاطر همین هم اینا اجازه هرطور رفتاری رو میدن و من نمیدونم چطوری حد. و مرز تعیین کنم ک بدونن من مثل ماذرم نیستم 

نتونستم بگم چون ماذرم به خاطر شرایط بد مالی ما از اینا قبلا قرض اینا گرفته بود انا توثع نداشتن من پو ...

ببین دوست عزیز کسی که انقد بد ذاته چرا باید ذهنتو درگیرش کنی بیخیال باش و با بینی جدیدت کیف کن ❤️

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
اولا مبارکه و به سلامتی که عمل کردی دوما دختر خاله ات از روی حسادت این حرفهارو زده دیگه پس حتما در ن ...

مادرم به خاطر رفتارها و قرض هایی ک گرفته ما رو سرافکنده کردع و اینا به خوذشون اجازه میدن هر مدلی با ما رفتار کنن آمار زندگی منو دربیارن اینکه کجا کار میکنم چند میگیرم من نمیدونم چه مدلی حد و مرز بزارم ک فضولی نکنن