2777
2789
عنوان

حرف های دختر خالم آتیشم زد

524 بازدید | 37 پست

خانوما من پدرم فوت کرده و وضع مالی ضعیفی داشتیم و من مدت ها بود آرزو داشتم ک جراحی زیبایی انجام بدم خدا قسمت کرد پول هامو جمع کردم و عمل کردم و اینم بگم (اینا از ما توقع دارن ک همه چیمونو گزارش بدیم ولی خودشون هیچی به ما نمیگن اینم از سادگی مادرم هست ک از اول ما رو خفیف کردع پیش اینا )خلاصه اینا عکس منو تو اینستا دیدن و گوشی مادرم رو از جاش دراوردن انقد زنگ زدن ک بیان خونمون صرفا برا فضولی ؛ دخترخالم اول ک اومد خودشو زد به اون راه بعد گف تو عوض شدی انگار ک مثلا نمیدونه من چه تغییری کردم منم گفتم وا ینی نمیدونی گف فلان جاتو عمل کردی...گفتم اره فوری ربط داد به وضع مالی من ک چند عمل کردی منم کمتر گفتم قیمتو بهش گف اخه الان این قیمت عمل نمیکنن منم گفتم از قبل ریختم پولشو گف والا میارن روش تمام تلاششو میکرد دروغم رو دربیاره گف اخه تو میگی فلان ماه عمل کردی ینی از اونموقع ما ندیدیم همو چرا نگفتی به ما ....هزینه داروهات چند شد خودشم با کنایه میگف ک انگار تو فقیری از کجا این پولو اوردی منم گفتم پولای خودمه جمع کردم گفتم به هیچ احدی ربطی نداره کم موند تو دهنش بیاد ک تو کار نمیکنی از کجا پول اوردی ؟ خلاصه انقد حالم خراب شد از بی پدریم اینکه چقدر وقیح و نترس هستن ک به راحتی هر سوالی میخوان میپرسن  بعد هم تو فامیل آبرومون رو میبرن عمدی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشتباه کردی از عمد مبلغ واقعیشو میگفتی تا کو نش بیشتر بسوزه .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

چه فضول بوده 

من هنو از خواهرم نپرسیدم چند عمل کرد بینیش رو

خدا رحمت کنه پدرت رو عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اولا مبارکه و به سلامتی که عمل کردی 

دوما دختر خاله ات از روی حسادت این حرفهارو زده دیگه 

پس حتما در نظرش نتیجه عمل شما خیلی خوب شده که حسادت کرده، پس به حرفهاش اصلا توجه نکن 

روح پدرت هم شاد باشه

مادر منم دقیقا گزارش ده مهاری بود هر چی هم ما میگفتیم گوشش بدهکار نبود تا اینکه دید خودش وقتی تماس میگیره کسی بهش اطلاعات نمیده. میرفت خونه کسی میدید دارن بازسازی میکنن ولی تلفنی دوساعت صحبت کرده بود چیزی نگفته بود و…