2777
2789
عنوان

نمیدونم فقط تفکر منه یا نه

45 بازدید | 7 پست

ولی حس میکنم جدیدا یه گارد بزرگ جلوی معاشرت اومده و هر گفت و گویی رو فضولی میدونن

مثلا از نظر من اینکه بگن دانشگاه میری یا نه یا رشتت چیه فضولی نیست

اینکه بگن چرا میری/چرا نمیری رتبت چند بود چرا این رشته و .. فضولیه

یا اینکه بگن شاغلی یا نه فضولی نیست

ولی چرا این شغل (اگه نمیری) چرا نمیری؟ .. حقوقت چنده؟ و .. فضولیه

نظر شما هم هست یا نظریه نامحبوبه؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم فضولی همش معاشرت کنکاش و بازجویی نیست اللخصوص اینکه طرف میپرسه ریز ریز ولی برای خودش نم پس نمی ...

همون پرسش ریز ریز اشتباهه دیگه

اینکه یکی خودش فقط بپرسه و هیچی نگه هم اشتباهه

ولی خب اگه در مورد این چیزای کلی صحبت نشه دیگه باید در مورد آب و هوا صحبت کرد؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

همون پرسش ریز ریز اشتباهه دیگهاینکه یکی خودش فقط بپرسه و هیچی نگه هم اشتباههولی خب اگه در مورد این چ ...

نمیفهمم واقعا رویه فکریتونو

فرض کن رفتی مطب دکتر بغل دستیت بخودش اجازه میده بپرسی چرا اومدی مشکلت چیه

یا رفتی مهمونی دوستت یه غریبه میاد میگه شغلت چیه کجا زندگی میکنی

اسمش هم معاشرته/ عجببب

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

نمیفهمم واقعا رویه فکریتونوفرض کن رفتی مطب دکتر بغل دستیت بخودش اجازه میده بپرسی چرا اومدی مشکلت چیه ...

صحبت من در مورد اقوام و دوستان بود

و گرنه غریبه حتی اسمتم بپرسه فضوله 😂 

صحبت من در مورد اقوام و دوستان بودو گرنه غریبه حتی اسمتم بپرسه فضوله 😂

اقوامو دوستان هم فضولی میکنن و باز جویی اسمش معاشرت نیست

چه دلیل داره بپرسن شاغلم یا نه 

کدوم دانشگاهم

عروسیت انشالله هم گفتن همیشه جواب دادم مگه دعوتی?! 

چند روز دبگه هم عقدمه هنوز خیلیاشونو دعوت نکردم و نمیکنم

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

اقوامو دوستان هم فضولی میکنن و باز جویی اسمش معاشرت نیستچه دلیل داره بپرسن شاغلم یا نه کدوم دانشگاهم ...

نمیدونم 

تفکرات فرق داره

عقیده شما هم مورد احترامه 🙏🏻