2777
2789

از همه چیز محدودم کرده دلم می خواد موهامو رنگ کنم بینی‌مو عمل کنم یه دست بکشم رو صورتم لباسای شیک و گرون بخرم با دوستام بگردم تفریح کنم کیف کنم ولی از همه‌چیز محدودم فقط خونم اونم نمی ذاره حداقل یه رنگ و رخی وا کنم خودش مجرد بوده محدود بوده عقده اون‌موقع‌هاشو سر من خالی می کنه معتقده دختر باید شوهر کنه که این کارا رو کنه یا اگه موهاشو رنگ بذاره خ.رابه . هعی کاش شوهر بود شوهر می‌کردم از دستش راحت میشدم

فقط می تونم بگم هر چیزی تو یه سنی شوق و هیجان داره وقتی بگذره دیگه اون شوق وجود نداره و چند ساله دیگه کسی جوابگوی حسرت‌های من نیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین یه وقتایی دیگه بچه خوب ومطیع بودن فایده نداره باید یکم شر باشی ، کارایی که دوست داریو انجام بده میخوان تهش چیکارکنن آخه؟ فوق فوقش دیگه کتک زدنه یکم کتک میخوری ولی کاریو که دوست داشتی و واقعا منطقی بوده انجام دادی 

ما را جز خیالی آرام طلبی نیست زِ دنیا...

همه چیز به شوهز نیستبرو دانشگاه مستقل شو بعد یه مدت دیگه نمیتونه چیزی بگه

کی میگه هرکی دانشگاه بره مستقل میشه واقعا این رمان و تخیله من الان دانشجو ام ولی بازم محدودم حالا کو تا دانشگاه تموم کنم مستقل بشم برم پول در بیارم اون موقع ذوق اون چیزایی رو که الآن دارمو دیگه ندارم 

همه چیز به شوهز نیستبرو دانشگاه مستقل شو بعد یه مدت دیگه نمیتونه چیزی بگه

مستقل شدن واقعا تاثیر داره اگه میتونی برو سرکار هرچی کمتر خونه باشی بهتره کلا

ما را جز خیالی آرام طلبی نیست زِ دنیا...

واقعا مادر پدر من هم همینه با 28 سال سن درکت میکنم از همه چی محدود کردن حتی یه مسافرت ساده با گروه ه ...

عقده مسافرت ، کافه و گردش با دوستام ، تیپ لاکچری ، مو رنگ کردن ، شاید باورت نشه حتی دو ست پسر هم تو دلم مونده هیچوقت حلالش نمی‌کنم

عقده مسافرت ، کافه و گردش با دوستام ، تیپ لاکچری ، مو رنگ کردن ، شاید باورت نشه حتی دو ست پسر هم تو ...

میدونی اگه بچه رو محدود کنی تو یه موقعیت بد ممکنه دست به کار اشتباه بزنن معمولا اگه محدود نکنی و مواظب باشن خانواده ها اصلا بچها دست به خطا نمیشن حتی اگه دوس پسر داشته باشن ولی محدودیت آسیب میرسونه