2789
عنوان

کیا آمپول دیفرلین برای بلوغ زودرس میزنند یا زدند

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 80 پست
ببینید دکتر بمن گفت بچه هایی مه سن استخوانیشون بزرگتر از تقویمی هست جهش قدی ندارنبمن گفت جهش قد دختر ...

دکتر که در مورد رشدش هیچی بمن نمیگه فقط هر سری میبردم دارو میداد و قبل از عید هم که عکس مچ دست و ازمایش هرمون یه مرحله بردم گفت نیاز به هر مون رشد داره برج دو هم که بردمش گفت براش لوپرومر ننوشت برکشتم گفتم ننوشتین براش که گفت باید امپول قط کنی من فقط پرسیدم چرا گفت چون براش تاثیری نداشته من خیلی نگران شدم گفتم ممکنه پریود بشه دکتر هم گفت خب بشه گفتم چقدر بعد از قطش پریود میشه گفت مشخص نیست از ۰تا۱۸ماه

همین

وگرنه نه قد تقریبی بهم گفته نه حتی برنامه ریزیش رو گفته

ولی این سری باید بپرسم ازش

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم کلم خودم میگم چون دکترش گفته قط کنم بنظرشما که اطرافتون دیدین امکانش هست جهش رشد داشته باشه

نمیدونم ببینید خواهرزاده من هم سن استخوانیش یکم جلوتر بود و دکتر الآرژنین داده بود حتی اون قرص هم مصرف نکرد و دیگه تحت درمان نرفت و وقتی ۱۰سال و خورده ای بود پریود شد طوری که ما خیلی نگرانش بودیم چون ژن کوتاهی هم از پدری و هم از مادری داشت خواهرزاده من خیلی هم تپل بود ولی خواست خدا این بود رشد کرد

ولی تمومش خواهر من۱۰سالکی پریود شد و جهش قد نداشت و قد نهاییش۱۵۵شد حالا یادم نیست با چه قدی پریود شد ولی یادم هم خیلی طفلک بچه بود و هم خیلی ریز بود

بدن با بدن فرق داره عزیزم

الهی آن ده که آن به

یه باور غلط راجب قداینکه فکر می کنن بلوغ باعث افزایش قد یا کوتاهی قد میشه،قد یه فرایند ژنتیکی یه فرایند تغذیه ای داره،قدیه حداکثر ژنتیکی داره که گاهی فرد هرکاریم کنه بیشتر از قد ژنتیکی خودش نمیشه،بلوغ تاثیری رو قد نداره،طرف بوده ۹سالگی پری شده ولی ۱۷۰قدشه

توکلاس امسال دختر من همکلاسیاش قد ۱۵۵-۱۵۸هک داشتن و بعضی ها۱۳۰-۱۳۲بودنهمه چی بستگی به ژنتیک دارهدکتر ...

اره دکتر دختر من گفته قط کن ولی همون مامان مهرسا بمن گفت دکترای دیکه تا قد به ۱۵۰برسه قط نمیکنن

میگفت باید ببرم دکتر دیگه مشورت بگیرم تا جایی که بشه قط نکنم و اگر ممکنه امپولش عوض کنم و تا قدش به ۱۵۰برسه ادامه بدم

الان من نگرانیم فقط همیشه نمیدونم ببرم یه دکتر دیگه و امپول ضد بلوغ ادامه بدم یا طبق نظر دکترش قطعش کنم و بذارم بلوغ اتفاق بیافته و جهش رشدش انجام بشه

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
نمیدونم ببینید خواهرزاده من هم سن استخوانیش یکم جلوتر بود و دکتر الآرژنین داده بود حتی اون قرص هم مص ...

خب من الان مسئله ای که درگیرشم اینه که به حرف دکترش عمل کنم و امپول قط کنم یا ببرم یکی یا دوتا دکتر دیگه که اصرار کنم امپول ضد بلوغ ادامه بدن

دکتر که در مورد رشدش هیچی بمن نمیگه فقط هر سری میبردم دارو میداد و قبل از عید هم که عکس مچ دست و ازم ...

دکتر دختر من هم خیلی اطلاعات نمیده ما هر سه هفته به سه هفته میریم دکتر

فقط دارومیده میاییم

من راجع به جهش قدی بیار ازش پرسیدم چون تو سایت دیده بودم مامانا میگفتن جهش پیدا نمیکنند بعضی از بچه ها و دکتر آب پاکی ریخت رو دستم و بقدری حالم بد شده بود که مسیر خونه گم کرده بودم و ساعت ها تو خیابون بودم بمن گفت زیر۱۵۵میشه ولی تمام تلاشمو دارم میکنم و تصمیم گرفتم به این موضوع فکر نکنم و روی تغذیه دخترم انرژی گذاشتم

روی ساعت خوابش و اینکه استرس ازش دور کنم

الهی آن ده که آن به

اره دکتر دختر من گفته قط کن ولی همون مامان مهرسا بمن گفت دکترای دیکه تا قد به ۱۵۰برسه قط نمیکنن میگف ...

بنظر منم با یه دکتر دیگه مشورت کنید اگه تهرانید دکتر سهیلی پور دکتر خیلی خوبی هستند واسه تصمیمات بزرگ بهتر نظر دکترهای دیگه هم بدونید بهتر

الهی آن ده که آن به

خب من الان مسئله ای که درگیرشم اینه که به حرف دکترش عمل کنم و امپول قط کنم یا ببرم یکی یا دوتا دکتر ...

احتمالا چون سن استخوانی و تقویمی برابر شده دکتر تصمیم به قطع آمپول گرفته ولی باز تحقیق کنید عزیزم

الهی آن ده که آن به

دکتر دختر من هم خیلی اطلاعات نمیده ما هر سه هفته به سه هفته میریم دکترفقط دارومیده میاییممن راجع به ...

چقدر این دکترها عجیبن ادمو بد ناراحت میکنن.منم دخترمو ۲سال بود پیش دکتر عدد میبرد و تحت نظر بود همش شربت و ویتامین میداد الان ۴ماهه امپول شروع کردیم.دکتر گفته باهمین امپول نهایت به ۱۵۰ یا ۱۵۵ برسونیم.خیلی ناراحت شدم.تازه بعد از شروع امپول بلوغ دخترم شروع شد الان ۲ماهه سینه هاش جوانه زده..ومن بیشتر نگرانم.که بلوغ زودرس گرفته..شهریور ۹سالش تموم میشه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

دکتر دختر من هم خیلی اطلاعات نمیده ما هر سه هفته به سه هفته میریم دکترفقط دارومیده میاییممن راجع به ...

من تحقیقایی که از چت جی پی تی و صفحه های احتماعی کردم اینو متوجه شدم که دکترش بجای اینکه با آمپولا زمان بده تا رشد کم کم اتفاق بیافته الان که سن واقعی با سن استخوانی یکی شده میخاد با قط امپول باعث جهش بشه و سرعت رشد رو ببره بالا حالا نمیدونم تا وه حد درست و نتیجه بخشه

منم فقط الان که اینقدر سردرگم شدم،یک هفته ای هست ورزشای کششی که برا رشد قد هست رو توی اینستا گرفتم روزانه ۲۰دیقه باهاش کار میکنم که خدا بخاد انشالله نتیجه بگیریم

بنظر منم با یه دکتر دیگه مشورت کنید اگه تهرانید دکتر سهیلی پور دکتر خیلی خوبی هستند واسه تصمیمات بزر ...

تهران نیستم متاسفانه توی شهرستانم که فقط همین یه دمتر فوق تخصص غدد کودکان هست اگر بخام برم مرکز استان برام خیلی سخت و هزینه بر هست

چقدر این دکترها عجیبن ادمو بد ناراحت میکنن.منم دخترمو ۲سال بود پیش دکتر عدد میبرد و تحت نظر بود همش ...

دقیقا دختر من هم با سن دختر شما ضد بلوغ شروع کرد

کمکم با تزریق آمپول درد و رشد سینه کم میشه و متوقف میشه

الهی آن ده که آن به

احتمالا چون سن استخوانی و تقویمی برابر شده دکتر تصمیم به قطع آمپول گرفته ولی باز تحقیق کنید عزیزم

بله چند باری هم که توی نت سرچ کردم همینو گفتن که دوره طلایی جهشه

چقدر این دکترها عجیبن ادمو بد ناراحت میکنن.منم دخترمو ۲سال بود پیش دکتر عدد میبرد و تحت نظر بود همش ...

مگه علائم بلوغ نداشته که امپول شروع کردین ؟؟

چطوری الان سینه جوانه زده