2777
2789
عنوان

همین الان موجودیتون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 65 پست
از من به تو نصیحت ، هیچوقت تو فروشگاه نرو سرکار به عنوان کسی که 2 سال سابقه کار فروشگاهی داره :‌)

اه راست میگی 

چرا خب

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

مشکل همین میخواستم برم صندوق داره یه فروشگاه بشم با حقوق اداره کار گفتن سابقه نداری نمیشه چیدمانم کا ...

آنلاین شاپ بزن 

منم شاپ جدیدمو یک ماهه راه انداختم 

این هفته سود خودم ۸ ملیون بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آنلاین شاپ بزن منم شاپ جدیدمو یک ماهه راه انداختم این هفته سود خودم ۸ ملیون بود

انلاین شاپ داشتم درامدش زیاد نبود خودمم سرمایه ندارم برم جنس بیارم 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

اه راست میگی چرا خب

قانون تمام فروشگاه ها اینه که به نسبت حق مسئولیت بابت کسری و ضایعات فروشگاه ازت کسر بشه 

بالای ۲۰ نفر از همکارام سفته هاشون به مشکل برخورده 

مخصوصا فروشگاه زنجیره ای ... 

اسمش حقوق اداره کاره 

ولی ی ماه ۱۰ میدن ی ماه ۲۱ ی ماه ۹ 

حقوقشون وابسته به انبارگردانی هستش 

قانون تمام فروشگاه ها اینه که به نسبت حق مسئولیت بابت کسری و ضایعات فروشگاه ازت کسر بشه بالای ۲۰ نفر ...

خب چجوری ۸تومن تو یه هفته سود کردی 

مگه چی میفروشی

انلاین شاپ داشتم درامدش زیاد نبود خودمم سرمایه ندارم برم جنس بیارم

بلد نبودی 

از اینستا شروع نکن 

اول از تل شروع کن 

گروه تبادل بین ادمین ها عضو شو ، تبادل رایگانه ، خیلی زود راه میفتی 

ی سری تبلیغ ها هم هست حکم همون بلاگر اینستا داره 

ولی خب ممبری باهات کار میکنن ، مثلا به ازای ۱ کا ممبر ازت ۱ ملیون میگیرن ( دست خودته چقدر ممبر سفارش بدی ) اونا فیک نیستن و ازت خرید میکنن 

۱ تومن تبلیغ میدی همون شب ۳ تومن کار میکنی 

یکم توضیح میدین چطوری میزنین و چ چیزایی میفروشین

من شاپ اولم بخاطر کنکور گذاشتم کنار که سود خیلی خوبی داشتم ، ولی کنکور مهم تر بود خداروشکر قبول هم شدم

اون موقع اکسسوری و بدلیجات بود و دستم روی سود محدود بود 

هر یک تیکه ۱۰۰ هزار سودم بود 

الان آنلاین شاپ کراپ و لباس زیر دارم 

سودم تا ۳۰۰ هزار تومن هم میره رو هر تیکه لباس 

باید بلد باشی از کجا عمده بخری برات بصرفه 

بلد نبودی از اینستا شروع نکن اول از تل شروع کن گروه تبادل بین ادمین ها عضو شو ، تبادل رایگانه ، خیلی ...

چی بگم والا کلا کار کردن به من نیومد 

یه جا رفتم ارایشگری که هم پول بده هم یاد بگیرم

گفت ۶ماه مجانی بیا کار کن 

منم نرفتم 

اصلا من شانس ندارم🥺🥺🥲🥲

چی بگم والا کلا کار کردن به من نیومد یه جا رفتم ارایشگری که هم پول بده هم یاد بگیرمگفت ۶ماه مجانی بی ...

تسلیم نشو 

و پول بابت یادگیری کار کردن و نمی‌دونم مجانی کار کردن به هیچ خدایی نده 

تسلیم نشو و پول بابت یادگیری کار کردن و نمی‌دونم مجانی کار کردن به هیچ خدایی نده

اره 

میدونم 

میگفت هر ساعتی که من گفتم باید اینجا باشی ولی هزارتومنم بهت نمیدم 🥺🥺

من شاپ اولم بخاطر کنکور گذاشتم کنار که سود خیلی خوبی داشتم ، ولی کنکور مهم تر بود خداروشکر قبول هم ش ...

ممنون ک وقت گذاشتی توضیح دادی  

خیلی دوست دارم ی شغلی داشته باشم ولی شوهرم نمیذاره

اره میدونم میگفت هر ساعتی که من گفتم باید اینجا باشی ولی هزارتومنم بهت نمیدم 🥺🥺

نه بابا خواهرم نکن 

یکم سرمایه جور کن در حد ۱۰ تومن 

شاپ اکسسوری بزن خودت واسه خودت کار کن 

یاد میگیری 

نه بابا خواهرم نکن یکم سرمایه جور کن در حد ۱۰ تومن شاپ اکسسوری بزن خودت واسه خودت کار کن یاد میگیری

هوم تا ببیینیم خدای میخواد 🥴