ازاین لیوان فرانسویا با اونا اندازه رو میگم .ی لیوان ارد .سه چهارم لیوان شکر .زعفرون گلاب و اب همشون باهم ی لیوان .چندتا هل یا پودرش فرقی نداره .نصف لیوان روغن مایع.زعفرون دم شده گلاب اب شکر و هل بریز تو ی ظرف بزار رو حرارت کم تا شکر حل بشه این از شربتت .روغن بریز تو ماهیتابه و اردم بریز روش با خرارت کم هم بزن تا رنگش قهوه ای روشن بشه وقتی اونطوری شد شربت بریز رو ارد تو سه مرحله وقتی شربت ریختی فوری هم بزن تا ب خورد همه جای ارد بره بعد تا اخر .بعدشم وقتی حلوات وسط ظرف جمع شد یعنی اماده است یعنی عین مایع پخش نشه .با این روش خیلی خوشمزه میشه هل هم نداشتی اشکال نداره