2777
2789
عنوان

واقعا بینی قوز دار مد شده یا الکی میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی جوراب پاره مد میشه؟ خخخ

اونم مدمیشه 😂😂😂کم کم 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

اگه مد بشه عالی میشه😅

😂😂😂😂😂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

اون موقع خوب بود راحت همه چی هم میخوردن الان هرچی میخوریم با ترس و لرز و عذاب وجدان که چاق نشیم😢

اره بخدا ۳ ماهه زایمان کردم دوست دارم برگردم به زمان قبل بارداری انقد گفتن چاقی زشته واین حرفا استرس گرفتم

اره بخدا ۳ ماهه زایمان کردم دوست دارم برگردم به زمان قبل بارداری انقد گفتن چاقی زشته واین حرفا استرس ...

اصلا استرس نداشته باش یکم بگذره برمیگردی عزیزم خیالت راحت

ان شالله ترند بعدی تپلی😉

ولی من کلا طبق ترند جهانی زندگی میکنم🤣🤣

ولی اینجا ایران است😂😂😂البته خوب شدددا منم بینیم قوز داره ولی دو ماه دیگه وقت عمل دارم 🤕😂😂

چرا تا من وقت عمل گرفتم ترند اعلام شد

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

ولی اینجا ایران است😂😂😂البته خوب شدددا منم بینیم قوز داره ولی دو ماه دیگه وقت عمل دارم 🤕😂😂چرا ت ...

عیبی نداره عزیزم مبارکت باشه منم اگه شرایط عمل داشتم حتما عمل میکردم ولی چون شرایط ندارم پس مطابق ترند جهانی زندگی میکنم 😅

عیبی نداره عزیزم مبارکت باشه منم اگه شرایط عمل داشتم حتما عمل میکردم ولی چون شرایط ندارم پس مطابق تر ...

عزیزدلم🥺😂😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding