2777
2789
عنوان

خانماي ساكن تهران يه لحظه بياين

97 بازدید | 28 پست

خانما يه متخصص زنان خوب ميخوام ترجيحا غرب تهران. خانم باشن و دستگاه سونو داخلي و تجهيزات داشته باشن

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر لیدا احمدیان شهرک گلستان دکتر نسرین زارع پور جنت آباد دکتر زهرا ذنوبی بیمارستان بهمن

رفتي پيششون؟!؟ كارشون خوبه؟!؟

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
دکتر لیدا احمدیان شهرک گلستان دکتر نسرین زارع پور جنت آباد دکتر زهرا ذنوبی بیمارستان بهمن

كدومشون بهترن؟!

نسرین زارع پور که خیلی معروفه

البته من شناختی ندارم

من سمت شرقم غرب نمیشناسم دوست عزیز

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
نسرین زارع پور که خیلی معروفه البته من شناختی ندارم من سمت شرقم غرب نمیشناسم دوست عزیز

ولي من نميشناسمش

كدومشون بهترن؟!

هر سه. من به خاطر اینکه میخواستم تو تریتا زایمان کنم میرم پیش دکتر احمدیان واقعا عالین

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
ایشون نو کلینیک نی نی سایتم هستن من تا ۶ ماه تحت نظر ایشون بودم

اخه من دومين ماه اقداممه و پري منظم داشتم