2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی تنهام کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 20 پست
چجوری دوست پیدا کنم،؟؟؟؟؟

من كه عاشق تنهاييم كاش من جاي تو بودم يكم از همه دور ميشدم...والا آرامش داشتم😔😔😔

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من كه عاشق تنهاييم كاش من جاي تو بودم يكم از همه دور ميشدم...والا آرامش داشتم😔😔😔

منم همیشه همینو میگفتم اخه خانواده خیلی پررفت و امد بودن الان ک تنها شدم فهمیدم تنهایی فقط دو هفته خوبه

بازم ادم تنهاس

گلم هیچ کسی نمی تونه تنهایی شماروپرکنه فقط خودت هستی سعی کن کارایی انجام بدی که بهت خوش بگذره که خودت دوست داری ،که احساس تنهایی نکنی سعی کن وقتت روپرکن که کمتر تنها باشی دیگه با کتاب اینا یا ورزش زنگ زدن به مادر خواهر یا همسرت یا دوست جدیدی پیداکن

جدی؟چجوری؟هزینه اش چقده؟؟؟

از طريق تلگرا عاليه.ترمي٣٥

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه