2777
2789
اگه دوست داری بگو ما نرسیدیم هیچوقت یادم نمیره اونروز که اومدن و ....بخاطر همین تجربه های مشابه رو م ...

خیلی زن بازه

اعتیاد به شیشه داره

خیلی عصبیه

خیلی دروغگوئه

خودش و یه چی معرفی کرد، اخرش فهمیدم هیچی نیست

سرم واقعا کلاه گشادی رفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی زن بازهاعتیاد به شیشه دارهخیلی عصبیهخیلی دروغگوئهخودش و یه چی معرفی کرد، اخرش فهمیدم هیچی نیستس ...

برگام 

اعتیاد به شیشه رو قبلا هم داشته ؟ میشه بدونم دوتاتون چند سالتون هست؟ مگه قبلش باهم نبودید یعنی متوجه اینا نشدی؟

احساس تون مثل روزای اول هست بدی هاشو فاکتور بگیری؟

.
برگام اعتیاد به شیشه رو قبلا هم داشته ؟ میشه بدونم دوتاتون چند سالتون هست؟ مگه قبلش باهم نبودید یعنی ...

از هم سردیم

کلا دوریم از هم

فقط تحمل

نه از قیافه ش مشخص نبود

تست اعتیادشم چن بار داد ولی منفی بود

از کجا میتونستم بفهمم اخه

از هم سردیمکلا دوریم از همفقط تحملنه از قیافه ش مشخص نبودتست اعتیادشم چن بار داد ولی منفی بوداز کجا ...

ان شاء الله مشکل تون حل بشه 

از زندگی تون چیزی نمیدونم جانم اما حیفه خیلیا تو حسرت رسیدن هستن شما که رسیدید با حرف زدن مشکلات تونو حل کنید اون روزایی که تلاش می‌کردید بهم برسید و برا هم یاد آوری کنید تا قدر همو بیشتر بدونید🙂

.
خانواده ها به شدت مخالفمخصوصا خانواده خودمانقدر لجبازی کردم تا قبول کردنولی واقعا ارزشش و نداشتیه عن ...

جدی؟؟ میشه بگی چرا؟

برگردی عقبم بازم اینکارو میکنی؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

خیلی زن بازهاعتیاد به شیشه دارهخیلی عصبیهخیلی دروغگوئهخودش و یه چی معرفی کرد، اخرش فهمیدم هیچی نیستس ...

واییی چ بدد 

قبل ازدواج باهاشم اینارو می‌دونستی ؟؟

چجوری باهاش داری زندگی میکنی 

دوست بودین باهم؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

واییی چ بدد قبل ازدواج باهاشم اینارو می‌دونستی ؟؟چجوری باهاش داری زندگی میکنی دوست بودین باهم؟

اگه میدونستم خر مغزم و گاز گرفته بود که زنش شم؟ 

از بی کسی و بی جایی مجبورم تحملش کنم

اخه کجا خونواده چیزی ک ما خوشمون اومده  رو. قبول کردن. 

بگیم الان شبه.. میگن نه روزه 💓هر کیو. که  خودشون دوست  داشتن و قبول دارن

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

اگه میدونستم خر مغزم و گاز گرفته بود که زنش شم؟ از بی کسی و بی جایی مجبورم تحملش کنم

الهی بمیرم 🥺🥺🥺

حیف شدی که ....💔

من ب یکی علاقه دارم فهمیدم تا حدودی مثل همسر شماست 

با خودم میگم بعد ازدواج درست میشه !!!

الن شمارو دیدم یجوری شدم راستش 

چون تازه فهمیدم چکاره ایی کرده و میکنه 

نصیحتی هست بخای منو بکنی؟

من واقعا عاشقشم 🥲💔

الهی بمیرم 🥺🥺🥺حیف شدی که ....💔من ب یکی علاقه دارم فهمیدم تا حدودی مثل همسر شماست با خودم میگم بع ...

توروخدا انقدر مث من ساده لوح نباش

عشق از بین میره وقتی می بینی چقدر آرزوهات بر باد رفته

زندگی من خود جهنمه

هیچ وقت نگو درست میشه

که نمیشه💔

توروخدا انقدر مث من ساده لوح نباشعشق از بین میره وقتی می بینی چقدر آرزوهات بر باد رفتهزندگی من خود ج ...

توم مث من عاشق بودی ؟💔

هنوزم هستی ؟💔