دعا کن تا اتفاق بیفته و در دعا جوری فکر کن که خواسته ت به اجابت رسیده
قانون جذب واقعی اینه وگرنه بدون دخیل دونستن قدرت الهی به جایی نمیرسه
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
چند سال تصور میکردم برم عروسی فلان دوستم حتی پارسال یه لباس گرون خریدم همش میگفتم عروسی فلانی میپوشممیرقصم الان ولی دیگه هیچ وقت اون اتفاق نمیفته خیلی خیلی مسخرس
[QUOTE=402970665]دعا کن تا اتفاق بیفته و در دعا جوری فکر کن که خواسته ت به اجابت رسیده قانون جذب واقعی اینه وگرنه بد ...[/QUOTEفقط از ته دل باید از خدا خواست و تو اوج ناامیدی و رها کنی همین
من خوش بخت ترین زن روی زمینم شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم