2777
2789
عنوان

ابجیم سالمه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 20 پست
نه عجیب نیس من خودمم یکی از خواهرام 18 سالشه تقریبا همینجوریه باید چطوری باشن به نظرت؟

از مامانم پرسیده خواستگار دارم خانواده گفتن نه با اینگه خودشون رد میکنن بخاطر درسش 

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

از مامانم پرسیده خواستگار دارم خانواده گفتن نه با اینگه خودشون رد میکنن بخاطر درسش

واقعا فعلا درس بخونه بهاره حداقل کنکور بده دانشگاه خوب قبول بشه بعدش بره سراغ رابطه 

من خودم 19 سالگیم بود بعد از کنکور وقتی دانشگاه قبول شدم رفتم تو رابطه الانم نامزدمه 

پشیمون هم نیستم به درسمم ضربه نخورده فعلا زوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا فعلا درس بخونه بهاره حداقل کنکور بده دانشگاه خوب قبول بشه بعدش بره سراغ رابطه من خودم 19 سالگی ...

اره وبی خوب میدونی اقتضا سنه ولی داره میخونه

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

اره وبی خوب میدونی اقتضا سنه ولی داره میخونه

اره درسته ولی رو درسش فعلا تمرکز کنه بهتره تا رابطه البته هر کس نظر خودشو داره نظر من که اینه

چون نمی تونه روی دوتاش به طور عالی تمرکز کنه که نتیجه بده

بیاد اول درسشو خوب خوبه که یه جای خوب قبول بشه و این درس خوندنس نتیجه بده بعدش بره سراغ یه رابطه خوب من خودم همین کار و کردم پشیمون هم نیستم برگردم عقب باز همین تصمیم و میگیرم چون الان هم توی دانشگاه خوب درس میخونم هم بهترین رابطرو دارم

البته بازم میگم هر کسی نظر خودشو داره

اره درسته ولی رو درسش فعلا تمرکز کنه بهتره تا رابطه البته هر کس نظر خودشو داره نظر من که اینه چون نم ...

اره همینکار رو میخواهد بکنه تجربیه و بعد میگه با آقا دکتر ازدواج کنم البته خودشم باید یه چیز خوب قبول شه

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

منم اینجورم

فالگیر سایت🤭🤍با سابقه زیاد سوالی بود درخواست بدید❤️یا اگه بلدید فااال بگیرید تبادل هم میکنم✨️همراه با ویس در تلگرام سروش ایتا🌱 دوتا تک نیت رایگان،فال بگیرید تک نیت رایگان میگیرید اسرار نکنید که رایگان باشه❤️