2777
2789

خانما من ماه دوم بارداریم الان ۱۱ روز عقب زدم ماه قبل ۱۱روز بعد عقب زدن پری شدم ولی الان بعد ۱۱ روز خبری نیست فقط سینه هام بزرگ شده و رحمم یه درد خفیف داره ۷ روز بعد پاک شدن پریودمم ۱۳ ب در لکه بینی داشتم ب نظرتون دارم آماده برای بارداری میشم یا باردارم؟

اِلهی مَن لی غَیرُک😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا به بی بی چکم شک داشتم ازمایش دادم مثبت بود

من ماه دوم بارداریم الان ۱۱ روز عقب زدم ماه قبل ۱۱روز بعد عقب زدن پری شدم ولی الان بعد ۱۱ روز خبری نیست فقط سینه هام بزرگ شده و رحمم یه درد خفیف داره ۷ روز بعد پاک شدن پریودمم ۱۳ ب در لکه بینی داشتم ب نظرتون دارم آماده برای بارداری میشم یا باردارم؟

اِلهی مَن لی غَیرُک😍
نه آزمایش میترسم بدم ماه قبلم همینطور شدم مطمئن بودم باردارم رفتم آز منفی شد

خب نمیشه که همینطوری بمونی اگه ازمایش ندی و باردارباشی از ازمایش ها وکارهای جنین عق میمونی ترس نداره یاهست یانیست دیگه.

بیخیال نباش پاشو برو همین الان ازمایش بده یک ساعته هم جوابش میاد.

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍
خب نمیشه که همینطوری بمونی اگه ازمایش ندی و باردارباشی از ازمایش ها وکارهای جنین عق میمونی ترس نداره ...

حالا گفتم تا آخر هفته صبر کنم ببینم چی میشه شاید پریود شدم اگه نشدم یا میرم آزمایش یا دکتر 

ب امید خدا ببینم چی میشه

اِلهی مَن لی غَیرُک😍
حالا گفتم تا آخر هفته صبر کنم ببینم چی میشه شاید پریود شدم اگه نشدم یا میرم آزمایش یا دکتر  ب ...

خب تو11 روز عقب انداختی نشدی دیگه نمیشی.

مگه سابقه داشت این همه مدت عقب بندازی؟؟

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍