2777
2789
عنوان

گرفتن گوشی از بچه دو سال و هشت ماه

105 بازدید | 24 پست

سلام مامانا امیدوارم حالتون خوب باشه 

اول اینکه موفق شدم از شیشه شیر گرفتم پسرمو برای پوشک میخواستم قبل عید بگیرمش که بعضی‌ها میگن بذارم بعد عید بگیرم که هوا گرمه نمی‌دونم دو دل شدم نظر شما چیه؟الان دو سال و هشت ماهشه عید سه ساله میشه 

و دومین سوالم که مهمه من مدتی بود گوشی رو نمی‌دادم بهش اونم فراموش کرده بود ولی خونه بابا که میرم چون همه بچه ها گوشی دستشون و پسرمم می‌ره گوشی همه رو برمی‌داره مجبورم گوشیمو بدم دیگه الان یاد گرفته خودش بازی دانلود میکنه و بازی می‌کنه منم چون میتونم یه کارام برسم و بعد مدت ها یکم بشینم حقیقتش میدم بهش ولی میدونم کار درستی نمیکنم چیکار کنم بنظرتون گوشی رو کلا جمع کنم هیچی هم بازی نداشته باشه بازم براش جذابه فیلم میبینه و کل برنامه هامو حذف می‌کنه گاهی می‌ره تو تنظیمات کلید می‌کنه الکی یه جایی رو بهم می‌ریزه 

جایی که میرم چیکار کنم گوشی رو بدم بهش یا نه 

اینم بگم من تنهام و شوهرم صبح می‌ره و شب میاد خانواده ام هم ازم دورن چون خسته میشم صبح تا شب دنبال منه و بهانه گیری می‌کنه گوشی رو میدم 

نمی‌دونم چیکار کنم 

برا از پوشک گرفتن میگن هوا گرم باشه

که بازش میذاری شبا

جیش کنه سرما نخوره

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

از جیش گرفتن بذار هوا گرم بشه 

گوشی هم یه ساعت دو ساعت عیبی نداره بهش بده خودتو اذیت نکن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی گوشی رو نمیدونم ولی پوشک هنوز نگرفتم دخترمو همسن بچته واقعا دیگه خسته شدم میبرمش دستشویی کارش انجام میده بیشتر اوقات هم میگه دستشویی ولی بعضی اوقات دیگه نمیتونه خودش تحمل کنه 

از جیش گرفتن بذار هوا گرم بشه گوشی هم یه ساعت دو ساعت عیبی نداره بهش بده خودتو اذیت نکن

نمی‌دونم همش عذاب وجدان دارم وقتی هم ندم گوشی رو انقد دنبالم میاد و بهانه میگیره که کلافه ام میکنه

گفتم قبل شستن فرشا بگیرمش دیگه نمی‌دونم فعلا که باهام همکاری هم نمیکنه که بیاد دستشویی

وقتی همکاری نمیکنه

الکی خودت و بچه رو اذیت نکن

بذار هم بزرگتر میشه

هم هوا گرم میشه

راحت از پوشک بگیرش

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
اسی گوشی رو نمیدونم ولی پوشک هنوز نگرفتم دخترمو همسن بچته واقعا دیگه خسته شدم میبرمش دستشویی کارش ان ...

پسر من که اصلا همکاری نمیکنه تازه الان وی پی که می‌کنه خبر میده بهش میگم بریم دستشویی میگه نه قرار می‌کنه منم نمیخوام مجبورش کنم دیگه کاریش ندارم 

وقتی همکاری نمیکنهالکی خودت و بچه رو اذیت نکنبذار هم بزرگتر میشههم هوا گرم میشهراحت از پوشک بگیرش

آره همین کار میکنم تا خودش هم آماده باشه هم کار خودم راحت تر میشه هم اون اذیت نمیشه 

بچه تو دقیقا همسن بچه منه دو سال و هشت ماهه س متولد سی فروردین ۴۰۲ هست. 

کتاب میخونیم نقاشی میکشیم 

پازل میچینیم و بازی‌های دیگه گوشی نمیدم دستش در حد یک کارتون ده دقیقه ای برا غذا دادن  . بازی اصلا ندارم.  تلویزیون هم زیاد روشن نمیکنم.

پوشک هم نگرفتم. ولی رو لگن هرزگاهی میشینه‌.

اسی گوشی رو نمیدونم ولی پوشک هنوز نگرفتم دخترمو همسن بچته واقعا دیگه خسته شدم میبرمش دستشویی کارش ان ...

منم بدم میاد همه جا رو شاش بزنه .تا نگه پوشک و نمیگیرم. ولی رو لگن میبرم با اینکه بدش میاد.بعضی اوقات رندمی میگه پیپی دارم. 

بچه تو دقیقا همسن بچه منه دو سال و هشت ماهه س متولد سی فروردین ۴۰۲ هست. کتاب میخونیم نقاشی میکشیم پا ...

پسر منم ۲۱ فروردین ۴۰۲ 

من زیاد بازی نمی‌کنم باهاش بچم حوصله اش سر می‌ره تلویزیون که مدام روشنه تو خونه ما فقط وقت خواب خاموش خونه تو سکوت دل خودمم میگیره دیگه کمتر میکنم گوشی رو کم اگه بازی نباشه تو گوشیم می‌ره خراب کاری می‌کنه اون روز ویس گرفته فرستاده تو گروه فامیلامون😂