2777
2789
عنوان

غذا یا میوه میخورن منو صدا نمیزنن

104 بازدید | 12 پست

سلام لطفا نمیخوام کسی توهین کنه خواهش میکنم 

خونه ما نهار شام میخورن منو صدا نمیزنن بیشتر اوقات و بهم نمیگن من میشنوم سفره پهن کردن صدام نزنن نمیرم هیچ وقت میگم شاید دوست نداشتن چیکار کنم 

مریضم از ظهر تو اتاقم نتونستم بیرون برم کسی نیومده بگه زنده ایی یا مردی حتی صبحونه نهار شام نخوردم سرم گیج میرم دلم شکستن همیشه 

دقیقا برای منم همینه بیشتر از بقیه هم‌همیشه به خانواده میرسم خاک بر سر سادم 

خودت پاشو ی چیز بخور 

ضعف‌نکنی اونا وظیفشونه غذا و اینا فراهم‌کنن بچشونی

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مگه تو خونه خودتم تعارف داری

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

دقیقا برای منم همینه بیشتر از بقیه هم‌همیشه به خانواده میرسم خاک بر سر سادم خودت پاشو ی چیز بخور ضعف ...

من بخدا عزیزم دیگه از خانواده ام بدم میاد متنفرم 💔😭آنفلوآنزا دارم نمیتونم بلند شم از جام 

من بخدا عزیزم دیگه از خانواده ام بدم میاد متنفرم 💔😭آنفلوآنزا دارم نمیتونم بلند شم از جام

توام دقیقا مثل منی تا صدام‌نکنن نمیرم 

شده از صب تا شب تو اتاقم بودم 

ولی خوشگلم 

خانواده خوب باد هواس

بخاطر خودتم شده پاشو تنبلی نکن یکچیزی بخور ی دمنوش دم کن ما زنا تا خونه پدر باشیم بدبختیم خونه شوهر بدبخت تر

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

چرا مگه تو خونه خودتم تعارف داری

آره من که دیگه نمیخوام برام فراهم کنن تا سه سال پیش بهتر بود اما امسال که بدتر از همیشه هست بعضی وقتا سه روز سه روز چیزی نمیخورم 

توام دقیقا مثل منی تا صدام‌نکنن نمیرم شده از صب تا شب تو اتاقم بودم ولی خوشگلم خانواده خوب باد هواسب ...

الهی عزیزم فدات بشم حس بدیه یه طوری انگار غریبه ایی روت نمیشه زیاد 💔