2777
2789

سلام دوستای خوبم الان یاسوج سرده, سی سخت هواش چطوره سرد هست یا گرم تر شده هوا؟ برا همین هفته, بچه کوچیک هم دارم, و اینکه اگه هتل یا سوییت یا خونه تمیز با قیمت مناسب سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید

سلام عزیزم امروز بارونی ولی اسفند ماهی.سیسختم اگه افتابی باشه خیلی حال و هواش خوبه از سایت هواشناسی کمک بگیر.هتل سویت سیسخت هست بله.

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم امروز بارونی ولی اسفند ماهی.سیسختم اگه افتابی باشه خیلی حال و هواش خوبه از سایت هواشناسی ...

ممنون نسیم جان میشه راجع به این سوئیت اطلاعت بیشتری بدین؟ راجع به قیمت و..چقدر به جاهای دیدنی سیسخت نزدیکه؟ سیسخت اومدیم کجاها رو بریم بگردیم؟الان حداکثر و حداقل دما حدود چنده؟ممنون میشم جواب بدید

عزیزم والا دقیق نمیدونم قیمتا رو من سیسختیم ولی یاسوج زندگی میکنیم.خونه سوییتی هم فراوونه با تمام امکانات رفاهی.اره به شهر نزدیکه هتل و سویت رهنما اگه اشتباه نگم بپرسین دقیق ادرس میدن.این روزا البته اگه هوا خوب باشه کوه گل عالیه تپه قلاتم وسایل بازی داره هم ی پارک رو تپه است که کل سیسخت زیر پاته.بندون سیسخت عالیه.گردنه بیژن جای تفریحیه دشتک سیسختم هست.میشه بپرسم از کجا میخواین بیاین؟

عزیزم والا دقیق نمیدونم قیمتا رو من سیسختیم ولی یاسوج زندگی میکنیم.خونه سوییتی هم فراوونه با تمام ام ...

آبشار میشی, هم نزدیکه؟ از اهواز عزیزم, لطف میکنیین بگین چقدر سرده مثلا, الان بخاری اونجا روشنه یا نه,لباس گرم در چه حدی میپوشین؟ چون بچه کوچیک دارم باید همه جواب رو بسنجم,نسیم جان یعنی اگه از قبل جایی رو رزرو نکرده باشیم میتونیم رسیدیم خونه پیدا کنیم؟

آبشار میشی, هم نزدیکه؟ از اهواز عزیزم, لطف میکنیین بگین چقدر سرده مثلا, الان بخاری اونجا روشنه یا نه ...

عزیزم نزدیک نزدیک نیستن باید از وسط باغا برین.اگه هوا خوب باشه شلوغ میشه باید حتما فکر جا و مکان باشین ولی میدونم اره خونه فراوونه برا اجاره.اره همین الان بارونه بخاری هم روشنه حتما لباس گرم بردار