2777
2789
عنوان

عجب اشتباهی کردم قبل عقد به همسرم نگفتم خدمتکار میخوام😕

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 53 پست
چه ربطی داره دلیل نمیشه

دلیل میشه عزیزم خیلی از زندگی ها به خاطر راحت طلبی خانم ها میپاشه دکتر نیست ویا شخص مهمی نیست که بگه شاغل هستم نمیرسم یه خانم خانه دار هست ظرف شویی هم داره به این‌چیزها نیازی نیست که یه غریب رو هم به خونت راه بدی و از همه چیز زندگیت با خبر بشه حقوق این آقا هم ۵۰ میلیون هست و این پول هم چیزی نیست در برابر گرونی ها و تورم ولی آره میشه تو مناسب ها و مراسم وعید ازشون استفاده کردتا سالی دو سه بار بیان خونه رو تمیز کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره عزیزم مثلا این خانومی که هست از ۸ صبح تا ۳ بعد از ظهر میگیره یک تومن از سه بگذره هر یک سا ...

مرسی 

@nilium  اینستام به حمایتت نیاز داره 💜💜 مامان مهربون اسکرانچی و لباس خواب های ساتن لطیف و باکیفیت خ

دلیل میشه عزیزم خیلی از زندگی ها به خاطر راحت طلبی خانم ها میپاشه دکتر نیست ویا شخص مهمی نیست که بگه ...

همه اینایی که گفتی دلیل نمیشه 

فقط برای کمک به شوهرش میتونه به جای اینکه هفته ای چند بار بخواد بگه بیان، هفته ای سه چهار ساعت بگه

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
همه اینایی که گفتی دلیل نمیشه فقط برای کمک به شوهرش میتونه به جای اینکه هفته ای چند بار بخواد بگه بی ...

اره ولی شوهرش مخالف هست میبینی و زن هم باید مدارا کنه چون درگیری و ناراحتی به وجود میاد من یک خانم رو شنیدم تازه ازدواج کرده بود و اصلا ظرف نمی‌نشست و ظرف های کثیف رو پنهان می‌کرد تو کابینت و ظرف جدید استفاده می‌کرد شوهرش دیده بود طلاق داده بود میگفت این زن زندگی نیست اگه شوهرش موافق باشه خوبه ولی اگه نه به مشکل بر میخورن

اره ولی شوهرش مخالف هست میبینی و زن هم باید مدارا کنه چون درگیری و ناراحتی به وجود میاد من یک خانم ر ...

چون شوهرش مخالفه زن باید مدارا کنه ؟

چه مسخره

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

منم باید هم یدونه برای پت ام بگیرم هم خونه واقعا فیزیکی خیل خسته میشم😭😂 درسته مبلغ قابل توجهی در ماه هزینه اش میشه ولی خب بازم،بديش اینه به کسی اعتماد ندارم آنچنان که چند ساعت هر روز تو خونه ام باشه 

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان