2777
2789
عنوان

عجب اشتباهی کردم قبل عقد به همسرم نگفتم خدمتکار میخوام😕

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 53 پست
بیکارم

وا خب پس خیلی نیاز ندارین که!🥲

چن تا بچه دارین؟اگه 3 به بالا باشه واقعا نیاز دارین

اگه نه خب خودتون انجام بدین چه مشکلی داره

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

یه جور فاز گرفتن انگارخدمتکار فحشه!

خب همین شرکت هام اسمشون شرکت خدماتیه دیگه

خدمتکارم کسیه که کار خدماتی انجام میده

گفت خدمتکار نگفت نوکر و برده و کلفته که!!

اسم این شغلم اینه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درامد شوهرم پنجاهه20تومن ماهی بره برا تمیز کاری زورم داره

خب پس از نظر مالی اوکی نیست دیگه تو هم درک کن مگه این هر هفته چند ساعت یکی بیاد یه دستی بکشه به خونه 

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

عزیزم از لحاظ مالی از پسش برا نمیاین،خودت سعی کن هندل کنی ،این نیرو های خدایی خیلی هاشون بدرد هم نمیخورن،مگر اینکه یه روزای خاصی بیان و برن

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

الان هم بگو دیگه یسری شرکت هایی هستن زنگ میزنی نیرو میفرستن واسه ما یه خانومه هست هفته ای یک بار میا ...

هزینش چقدره 

@nilium  اینستام به حمایتت نیاز داره 💜💜 مامان مهربون اسکرانچی و لباس خواب های ساتن لطیف و باکیفیت خ

ببین از این جارو برقی هایی هستن که تنظیم میکنی خودش جارو میکشه و طی میکشه ، از اینا بخر راحت 

فقط هفته ای سه چهار ساعت بیاد یه دستی به خونه و حموم دستشویی بکشه

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
عزیزم از لحاظ مالی از پسش برا نمیاین،خودت سعی کن هندل کنی ،این نیرو های خدایی خیلی هاشون بدرد هم نمی ...

چقدر غلط املایی،کیبوردم بدرد هیچی نمیخوره😑

هزینش چقدره

بستگی داره عزیزم 

مثلا این خانومی که هست از ۸ صبح تا ۳ بعد از ظهر میگیره یک تومن 

از سه بگذره هر یک ساعت ۵۰۰ هزار تومن اضافه میشه

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋