2777
2789
عنوان

شما خانواده شوهر اذیتتون کردن تاوانشو دادن یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 38 پست
تو الان ازشون دوری؟

من کلا دور بودم کاری بهشون نداشتم کلاسرگرم زندگی خودم بودم اونا کار داشتن ؛ البته من هیچ وقت نزاشتم بهم ظلم کن یا کوچکتریم دخالتی کنن ؛ یه حس حسادت خاصی داشتن نسبت به موقعیت زندگی ... یکباردروغ بزرگی بهم نسبت دادن بعد توخونه خودشون جلسه آشتی کنون گذاشتن همه روشستم گذاشتم کنار جلو دامادشون محترمانه وهمونجا گفتم من وشما میدونیم کی دروغگو انشالله به حق قرآنی که توخونه تونه ونمازی که مادرتون میخونه و دروغتون میدونه ولی میزنه ،زیرش کسی که دنباله زندگیمه خدا جوری زندگیشو بهم بریز کسی باورش نشه داشتم شیر میدادم به دخترم وتا وقتی که برگشتم نزدیک ۴۸ ساعت شهرشون بودم  

فقط آب اونم از بیرون همسر گرفت گفتم لب بهش نمیزنم بخاطر این دروغ.. مادرشوهرم هزار بار دستمو بوسید آبشون رو هم نخوردم...

من ۱۲ سال باهاشون زندگی کردم بهترین روزای عمرمو حروم کردن.از یجا به بعد دیدم فایده نداره ازشون دور شدن تازه فهمیدم زندگی یعنی چی 

خدا جای حق نشسته به سرشون اومد ولی خرن مگه میفهمن از کجا خوردن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چطور دور شم وقت و بی وقت میان میرن صلاح خواب و خوراکمم ندارمخدا آه منو از اینا نگیره دیگه واقعا ع ...

مادرشوهر من دو روز بهش زنگ نزنی قهر میکنه خوبه دوره بهانه نداره که چرا هر روز بهش سر نمیزنم خیلیم حسوده امروز همین که گفتم بعد 5ماه رفتم به خانوادم سر زدم از صداش فهمیدم ناراحت شده قبلش رفته بودم خونه مادرشوهرم تا ناراحت نشه ولی بازم شد دیگه گفتم به جهنم بزار ناراحت بشه میخواد اصلا دور خانوادم نرم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همش تو سرم هستن بخدا روانیم کردن همش میگم دختراش تاوانمو پس بدن

تاپیک بت خانواده  همسرت را بشکن و صمیمیت ممنوع تایپک اای بانو آرتمیس بخون حتما ازذهنتون حذفشون کنید.