2777
2789

برنج سیب زمینی خوردم برنجش یکم سفت بود به بشقاب خوردم با چند لیوان چای هل و زعفران که شرکتی هستش اینا قاطی داره  مال کدوم ممکنه باشه دل دردش بعد میتونم ماکارونی بخورم یانه عرف نعنا به از غذا بخورم تاثیری روی دل درد بچم داره

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خود سبزی نعنا موثر تره ماکارونی کلا خیلی سرده کاش خدا از زندگی من حذفش میورد

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اره خودت حتما عرق نعنا بخور غذاهای نفاخ تا چند ماه اصلا نخور سردی نخور کمرشم ماساژ بده با روغن وویی ...

یک جیغی زددلم کباب شد براش 

تاثیر داره براش خطری که نداره

نه بابا دختر خطر داشت من نمیدادم که به بچم

تا یه ماهگی برا دل درد بچه این قطره مجازه 

پنج قطره بده بهش 

من پسرم دکتر مخصوص داره اون براش تجویز کرده بود

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آی ماددر کمرشو خیلی ماساژ بده راه ببرش

خودشو پرت می‌کنه الان گذاشتمش تو یه پارچه دست وپاشو گذاشتم داخل بلندش کردم چند دور چرهیدم تو خونه خوابش برد الان بغلم خوابیده ولی خوب من زود زود گشنم میشه و غذا هم ماکرانیه بخورم نمی‌دونم بهش میسازه یا نه