2777
2789

دوستانی که اعتقاد ندارن یا ندیـدن اصلا اصـلا کامنت نگذاریـد

فقط اوناییکه معجزه دیدید تو زندگی خودشون یا دیگران برام تعریف کنید لطفا احتیاج دارم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معجزه میکنه خدا ولی واسه کسایی که اصلا خدا و دین براشون مهم نیست و به حرفای خدا گوش نمیدن

خدا قدر ماها که به حرفاش گوش میدیم رو نمیدونه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

برات حمد خوندم

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

آره من 

به طور معجزه آسایی خانوادم راضی شدن برن کربلا

حتی پول هم کم داشتم یه مقداری از کسی می خواستم

همون روز برام واریز کرد... 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

همینکه طلاق گرفتم سریع از یه ادم بد معحزه خدا میدونم تو عقد خیلی تعجب بود همه تعجب کردن تونسم سریع برگردم ... و سالم موندم واقعا خدا بود

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

به نظرم خدا به آدم بیشتر از تاقتش بهش رنج نمیده و یک جایی که دیگه کم آوری و میگی دیگه نمی تونم اونجا برات معجزه می‌کنه

تا حالا چند بار شده مشکل مالی داشتیم حل شده 

چند ماه پیش یک ضرری کردیم که قرار بود کل پولمون بره و خیلی حالمون بد شد ولی خداروشکر اینطوری نشد و فقط سودمون رفت و اصل پولمون موند اونجا خیلی گریه کردم و دعا کردم و نذر کردم و خداروشکر از اون مشکل هم در آمدیم 

هر چی میشه باید بگی شاید حکمتی توش هست که تو خبر نداری

میخوام برات تعریف کنم

من یه ازمونی میدادم که خیلی برام مهم بود خیلی

من اخراش دیگه به یه سری دلایل که بیاید بگیم نا امید شده بودم ازینکه بشه و میگفتم خدا منو نمیبینه دست کشیدم. اون آزمون قبول شدم و نمره خیلیییییی خوبیم گرفتم.همون وسط کسی که از بچگی دوسش داشتم پیشنهاد داد و من فهمیدم از بچگی اونم دوسم داشته بعد قبل اینکه من خبرش بدم خودش گفت نمیتونم ببخشید. خلاصه من حالم بد شده بود و دوباره من با این به طرز فوق العاده ای اوکی شدم حتی اون روز که جواب آزمونم اومد کلی باهم ذوق کردیم. پس اره معلومه که خدا معجزه میکنه.

وقتی سه تا ماشین پشت سرم تصادف کردن و منطقیش اینطور بود که منو زیر بگیرن یکیشون من یه خراشم برنداشتم و خودمم ایرپاد گوشم بود با تلفن حرف میزدم، اگه خدا اینکارارو نکرده پس کی کرده، معلومه که معجزه ست

بله

درست وقتی که اصلافکرشم نمی‌کردم بارها

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶