2777
2789
عنوان

بچم افتاد

1497 بازدید | 34 پست

دخترم ۱۱روزس.امروز داخل کریرش گذاشتمش اومدم خونه مامانم اصلا نمیدونم چی شد درخونه ک شدم بچم افتاد پایین    نمیدونم دستش قفل نبود یابچه لیز خورد اخه خیلی ریزه میزس فقط دوکیلوونیمه .همش دارم گریه میکنم نکنه چیزیش شده باشه هیچ جاش طوری نشده بچه هم اصلا گریه نکرد الانم خواب شده ولی من خیلی میترسم سرش اینا ضربه خورده باشه.واس شماهم ازاین اتفاقا افتاده؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکی رو دیدم اینجوری شد. اما بچه طوریش نشد. ببریش دکتر خیال خودت راحت میشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

اخی عزیزم منم بچم دو ماهش بود روی کاناپه خوابونده بودمش افتاد خیلی گریه کردم حالتو درک میکنم اما نترس هیچی نمیشه . منم نمیدونم چه جوری شد افتاد اخه بچه دو ماه که غلت نمیخوره 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
فکر کردم سقط کردی😐 انشاالله چیزی نشده نگران نباش

منم فکر کردم سقط کرده

واسه خاطر جمع بشی یک دکتر ببر معاینه کنه

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖