2777
2789
پس چرا من کاری به کارش ندارم با دست میشورم راحترم برم ظرف های ناهار رو بزارم تو ماشین 😂

آدما فرق میکتن

من راحت ترم ماشین بزارم تمیز خشک شده تحویل بگیرم

پای ظرف شورم درحال شست و شو نباشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما پنج نفریم خدای چقدر ظرف استفاده می‌کنی هر روز روشن می‌کنی 😁

خیییلی 

من دو مدل نهار و دو مدل حداقل شام درست میکنم 

خونمون خوره ی ظرفه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
قابلمه های من دیگه نچسبیش به بچسب تبدیل شده هنوز نتونستم ظروف جدید بخرم 😁

اره مال من فقط چرب میشن 

مثلا گاهی چیزی داخلش بسوزه نمیشه ماشین بزارم 

انشاءالله به زودی میخری

اره مال من فقط چرب میشن مثلا گاهی چیزی داخلش بسوزه نمیشه ماشین بزارم انشاءالله به زودی میخری

انشالله با نفس حقتون مرسی گلی ،سری جدید بخوام بگیرم استیل میخام بخرم خودمو راحت کنم از مواد مضر

🥴امضام نمیاد 
انشالله با نفس حقتون مرسی گلی ،سری جدید بخوام بگیرم استیل میخام بخرم خودمو راحت کنم از مواد مضر

عزیزمممم

انشاءالله به زودی 

من استیل دارم راستش جنس خوبشم هست ها ولی بازم می‌چسبه نمیدونم چیکار میکنن ک به استیل نمی‌چسبه براشون

من اصلا استفاده نمیکنم ازشون مگر برای جوشوندن شیر و اینجور چیزا

[QUOTE=402945963]عزیزمممم انشاءالله به زودی  من استیل دارم راستش جنس خوبشم هست ها ولی بازم می‌چسبه نمیدونم چیک ...[/QUOTبرای برنج من مامانم یه بشقاب چینی می‌زاره کف قابلمه استیل ،به ظرف چینی هم چیزی نمیچسبه خیلی کم ،برای خورشت هم که مشکلی نداره

🥴امضام نمیاد