ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
پسرکوچیکم پیش دبستانی میره اون روز همه مادرا جمع شده بودن میخواستیم بریم کتابخونه همراه بچه ها مادریکی ازبچه ها نیومده بود پسره خیلی ریزه میزه وسبزه وبانمک هستش خدایا ادم دوس دارم قورتش بده بعد باخجالت داشت مادرارو نگاه میکرد دلم واسش سوخت اوردمش کنار پسرم نشستن ب پسرم گفت میخوام اینجا وسطتتون بشینم دیدم پسره دستش وگذاشته دور کمرم سرش گذاشته رو شونم ب شونم که نمیرسید رودستم گذاشته بود خیلی دلم واسش ضعف رفت حس کردم نیاز ب بغل داره منم بغلش کردم اروم حتی نفس نمیکشید رفتیم برگشتیم دستم ول نکرد خیلی ذهنم درگیرش موند بهش اب دادم خورد کیفش بلند کردم اصلا خیلی اروم ساکته بعضی بچه ها هیچی تودلشون نیست از روی محبت ب کسی نگاه میکنن حالا اون بزرگترها هم تاثیر فضای مجازی واین حرفاست وگرنه خداروشکر ماایرانیا بچه هامون خیلی سعی میکنیمخوب وبااخلاق باربیاریم