2777
2789
عنوان

ماماناتون تا حالا قهر کردن

145 بازدید | 9 پست

ببینید از بعد ک ب خاستگار سنتی ج رد دادم مامانم رسما رد داد و با من لج شد !!

ی بار بهش گفتم نفهم ! قهر کرده درصورتیک من باید قهر کنم و اصلا باهاش حرف نمیزنم !!

منو همه جوره بی احترامی کرد ولی دست پیش و گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مادرت گفتی نفهم باهات قهر کرده بعد میگی دست پیش گرفته بچم اینجور باهام حرف بزنه چپ و راستش میکنم ندونه در خونه کدوم طرفه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
به مادرت گفتی نفهم باهات قهر کرده بعد میگی دست پیش گرفته بچم اینجور باهام حرف بزنه چپ و راستش میکنم ...

خب عزیزم شما وقتی بیاخترامی کنی بی احترامی میبینی 

جهنمو اورده بود جلو چشمام منو تحت فشار میداشت پیش پدرم بد میگفت اشکمو دراورد 

حتی کتکتتم زد الکی

مگه دیوونست که الکی کتک بزنه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
مگه دیوونست که الکی کتک بزنه

من صب ظرفارو شسته بودم (حجم زیاد )خونرو هم جمع کردم جارو زدم اشپزخونه ی ماه دست نخرده بود وظیفه خواهرمه اونکار بعد دیگ نکردم اونو اومد زد گفت چرا اشپزخونه دست نزدی  درواقع خواهرام هیچ کاری نمیکنن کاری نداره ب من گیر داده ک همرو بکن منم نمیکنم  باهم الان نمیحرفیم  چون چهار پنج باره داره میرینه بهم من کوتاه اومدم دیگ نمیام