2777
2789
عنوان

چقدر خانه دار بودن خوبه🌸💕🍒🌱😎🙌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 108 پست
خداحافظی نمیکنمواقعا خاک تو سرت با این حرف زدنت

خاک تو سر خودت انقدر زر بزن تا خسته شی 

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

چقدر عجیب واقعا با ۶ صبح بیدار شدن و بیرون رفتن وقتی که هوا سرد و تیره ست مشکل نداری؟من تنها مشکلم ب ...

معلومه ک مشکل ندارم . عاشق کارمم . جوونی و عمرم و زندگیم رو گذاشتم براش . همون چیزی ک همیشه آرزوش رو داشتم و براش درس خوندم و زحمت کشیدم . خیلی حال خوبی بهم میده . از نظر ذهنی هم خسته میشم میرسم خونه یک ساعت استراحت میکنم و دوباره کارای خونه رو شروع میکنم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شغلم شیفتیه هم یه تایم طولانی خونه هستم هم یه تایم فشرده سرکار 

یعنی همزمان هر دو حس رو میتونم کامل تجربه کنم

گاها در طول ماه یکی دو بار پیش میاد پنج روز خونه باشم ،واقعا نظر شخصیم اینه آدم اولش فکر میکنه خیلی خوبه که همه تایمت خونه باشی و هرررر کاری دوست داری انجام بدی ولی در واقع خیلی زود این شوق و ذوق از بین میره و کارها تکراری میشن

شاغل بودن به شرط اینکه خیلی به خودت با تایم کاری بالا فشار نیاری خیلی مزایا داره،عزت نفست بالا میره ،تنوع داره اوقاتت حس مفید بودن میکنی پولی که صدرصدش ماله خودته و بدون عذاب وجدان میتونی براش تصمیم بگیری و...اینو بدون آدما وفتی چیزی رو ندارن انقدرر حریص میشن در موردش 

چون شما کم پیش میاد کل تایمت ماله خودت باشه امروز رو انقدر برنامه ریزی شده گذروندی و چسبیده بهت 

مطمعن باش خانم های خانه دار خوب حرف منو متوجه میشن ،روزمرگی خیلی خسته کننده اس

شاغلی فقط به شرط کار با ساعت کاری کم تا متوسط 

من شغلم شیفتیه هم یه تایم طولانی خونه هستم هم یه تایم فشرده سرکار یعنی همزمان هر دو حس رو میتونم کام ...

اره ممکنه اینطور باشه

امروز رفتم سرکارم با خودم گفتم چقدر خوبه که کار دارم 

بعد مدت ها احساس رضایت کردم

دارم تلاش میکنم با صیح زود بیدار شدن و خرج کردن زمانم سر کار کنار بیام 

تا انقدر دیدم بهش منفی نباشه

واقعا شاید یک روزی اگر خانه دار باشن از خانه داری متنفر بشم معلوم نیست

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون