2777
2789
مگه بینیت چه شکلیع

هیچی خوشگله عالیه شکسته یه طرفش گوز دار شده میرم بشکنمش دوباره برش دارن 🥲🥲دکترا گفتن مشخصه بدترین عمل میشه چون خوورد شده داداشم وقتی ارثمو خورد رفتم سرو صدا کردم با مشت هزار بار کوبید تو صورت اونجا رفتم شکایت کردم بچه هاش التماس کردن بابامونه و ارث شمارو میده و فلان دست از سر ارثمون برداشت ولی منم عمل نکردم همیشه میگم ببینه و بسوزه الان کمرش شکسته با کمربند اهنی بلند میشه زنشم تا بحث میشه میندازش بیرون که من جمت نمیکنم چون گاهی تو خودش ادرار میکنه 

هیچی خوشگله عالیه شکسته یه طرفش گوز دار شده میرم بشکنمش دوباره برش دارن 🥲🥲دکترا گفتن مشخصه بدترین ...

وای… واقعاً سخت بوده برات. امیدوارم از این به بعد یه کم آرامش پیدا کنی. درباره بینی‌ت هم مهم اینه خودت راحت باشی و یه دکتر خوب انتخاب کنی چند سالته و هزینه بینیت چقدر میشه اگه میدونی یا گفتن برات

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای… واقعاً سخت بوده برات. امیدوارم از این به بعد یه کم آرامش پیدا کنی. درباره بینی‌ت هم مهم اینه خو ...

۲۸ هزینه بینی هرجایی فرق میکنه هنوزم از خوبی دکترا خبر ندارم ولی میگن باید برم تهران ۱۱۰میلیون عزیزم سخت و زجر اور ...نه زیاد دید نداره ولی من چهار ساله دارم درد میکشم حس میکنم تو صورتم اضافه یه چیزی وگرنه از زیباییم کم نکرده همه میگن نرو ولی شده تا پای مرگم میرم من مشکل قلبی دارم و بیهوشی برام کمی مشکله🥲🥲میرم تهران ببینم چی میگن موندنی بودم میمونم وگرنه بر میگردم سه روز اونجا سوییت میگیریم یا تو هتل میشینیم ....شوهرم یه هفته مرخصی بگیره بسه

۲۸ هزینه بینی هرجایی فرق میکنه هنوزم از خوبی دکترا خبر ندارم ولی میگن باید برم تهران ۱۱۰میلیون عزیزم ...

ای وای… واقعاً شرایط سختیه برات. فقط امیدوارم دکترای تهران دقیق بررسی کنن و برات بهترین تصمیم باشه، مخصوصاً با مشکل قلبی که داری. امیدوارم نتیجه‌ای بگیری که هم خیالت راحت بشه هم دردات کمتر بشه.

ااره خوشگل و چهره ی معصومی داره عزیزم

همه چیشم نچراله،من عاشق چهره های نچرال وو بدون دستکاری هستم همه چیشم اندازس

نمیدونم چرا تو تاپیک قبلیت یکی گفت دماغ بزرگه

نه اتفاقا دماغ اندازس و ب صورتت میاد فقط چون چشمای ما عادت ب دیدن این دماغ عملیا کرده فک میکنیم طبیعیا بزرگه،خیر، شما بهتری

اسی بنظرم چهرت اونقدر خوشگل هیتت ک بینی ب چشم نمیاد

اونایی ک عمل میکنن، خب شایدبینیشون نقص یا کجی داشته یا شاید اونقدر چهره شون جذاب نبوده و با عمل بهتر میشه

ولی. شما اوقندر چشم و ابرو یخوشگلی داری. ک نیازی ب ایکارا نداری

ای وای… واقعاً شرایط سختیه برات. فقط امیدوارم دکترای تهران دقیق بررسی کنن و برات بهترین تصمیم باشه، ...

ممنونم عزیزام هرچی خوبی قسمتت بشه انشالله مشکل همه حل بشه 🥰😘