2777
2789

من تازه موضوعم‌ انتخاب کردم 

میشه اک میدونید دقیققق راهنماییم‌کنید چیکار کنم 

نمیخوام‌از گوگل‌اینا‌کمک‌بگیرم‌مستونسد کمکمم‌کنیدچ

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از چت gpt ایده بگیر ولی همونو استفاده نکن متوجه میشن فقط در حد ایده بهتر راهنماییت میکنه اگه بهش ترامپت درست بدی

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
مقاله برای چی؟ تکلیف یه درسه، یا میخوای مقاله پژوهشی بنویسی برای رزومه؟

نه ارشد میخونم ترم‌یک 

درس روش‌تحقیقمثن‌باید مقاله بدیم که ترم‌بعد موضوع پایان نامه مشخص کنیم 

البته ی مقاله دیگ‌باید‌بنویسیم ک اون‌ نمره مازاد داره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
از چت gpt ایده بگیر ولی همونو استفاده نکن متوجه میشن فقط در حد ایده بهتر راهنماییت میکنه اگه بهش ترا ...

ببین‌احه اطلاعاتم‌صفرهههه زدم‌جی‌پی‌تی میگه برو‌این سایتا مقاله مشابه بخون من وقت اینکارم‌زیاد ندارم

منم نیاز دارم کسی کمکم کنه برای کنفرانس

کنفرانس اینارو متنت و‌بده جی پی تی بگو‌قسکتای مهمش بهم بگو‌دسته بندی مرتب بگو‌خلاصه نکنه برات 

نه ارشد میخونم ترم‌یک درس روش‌تحقیقمثن‌باید مقاله بدیم که ترم‌بعد موضوع پایان نامه مشخص کنیم البته ی ...

چه رشته ای؟

چجور مقاله ای ازتون خواستن؟ اورجینال یا مروری؟

قراره چاپش کنین؟

برای پژوهش و نوشتن مقاله، سرچ کن ویدیو و دوره زیاد هست

اونی که مناسب رشته‌ت هست رو ببین، دید خوبی بهت میده

ببین‌احه اطلاعاتم‌صفرهههه زدم‌جی‌پی‌تی میگه برو‌این سایتا مقاله مشابه بخون من وقت اینکارم‌زیاد ندارم

موضوع مقاله اطلاعات و نکات مهم مقاله نویسی رو تمام چیزایی که نیازه رو لیست کن.. اگر نمیدونی گوگل بزن..

همرو لیست کن بده چت gpt بعد هرچی تحویلت داد انقدر بالا پایبنش کن و نقص هاشو در بیار با خودش تا باب میلت بشه..

در نهایت هم ازش ایده بگیر:)

چه رشته ای؟چجور مقاله ای ازتون خواستن؟ اورجینال یا مروری؟قراره چاپش کنین؟برای پژوهش و نوشتن مقاله، س ...

عاقا من اطلاعاتم صفره هیچکدوم‌از این‌سوالایی ک گفتینم‌نمیدونم‌ب خدا 

رشته ادبیات عرب موضوعم تحلیل نقش پدر در تربیت و اعتماپ بنفس فرزندان از منظر سوره های قران

موضوع مقاله اطلاعات و نکات مهم مقاله نویسی رو تمام چیزایی که نیازه رو لیست کن.. اگر نمیدونی گوگل بزن ...

من فقط موضوع تنها دارم همیننن😖😖😖😖بقیه رو‌از کجا بیارم باید مقاله های زیاد بخونم

عاقا من اطلاعاتم صفره هیچکدوم‌از این‌سوالایی ک گفتینم‌نمیدونم‌ب خدا رشته ادبیات عرب موضوعم تحلیل نقش ...

خب اخه باید مسیر کلی کار مشخص باشه، استادتون گفته انجامش بدین؟ ازش بپرسین مقاله مروری میخوان یا اورجینال

مروری اینطوریه که شما میری مقالاتی که قبلا روی این موضوع کار کردن و میخونی و اطلاعاتشون رو با بیان خودتون جمع‌بندی میکنی و میشه یه مقاله

اورجینال اینطوریه که خودت میری دنبال مطالب میگردی و تحلیل میکنی، یعنی کاری به مقالات دیگران نداری و خودت میری دنبال کار روی موضوع

من فقط موضوع تنها دارم همیننن😖😖😖😖بقیه رو‌از کجا بیارم باید مقاله های زیاد بخونم

اینکه مقاله بخونی ایده خوبیه ولی اینم تست کن شاید بدردت خورد

سرچ کن گوگل " برای نوشتن مقاله به چه نکاتی باید توجه کرد"

یا سوال مشابه..

تمام نکاتی که میگه رو یاد داشت کن.. حالا نمیدونم موضوعت چیه..

موضوع

مثلا شروع پایان

هدف..

...

...

...

و بعد ببین ایده ای که میخوای باب میلت هست یا نه

حتی میتونی براش نمونه مقاله بفرستی بگی بقیه اینجوری نوشتن میتونی کمکم کنی، هرچقدر  بیشتر به ai دیتا بدی بهتر کمکت میکنه