2777
2789
عنوان

امروز از تنهایی حس خفگی بهم دست داد قلبم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 20 پست
شما ۴۰ سالتونه و تنهایید ؟ ناراحت نمیشی بپرسم چه حسی داری؟ بعضی موقعه ها من میخوام از زیر بار مسیولی ...

یه زندگی تکراری 

دست خالی 

تنهای تنها 

نه گذاشتن سر کار برم 

نه گذاشتن درسمو ادامه بدم 

همه درا روت قفل 

هیج جا ادم حسابت نکنن جز برای حمالی..‌ 

حسرت صفر تا صد زندگی رو قلبت..‌

به نظرت چه حالی دارم؟ 

با هر نفس میگم خدایا ازم راضی شو

یه زندگی تکراری دست خالی تنهای تنها نه گذاشتن سر کار برم نه گذاشتن درسمو ادامه بدم همه درا روت قفل ه ...

عزیزم 🫂

منم یجور دیگه انقدر فشار مالی رومه انقدر غصه پسرمو میخورم چیزی میخواد و نمیتونم واسش جور کنم قلبم وایمیسه حسرت یه گل سر خریدن واسه دخترم دارم خسته خسته خستم شبا هیچ نخوابیدم با شوهرمم هیچ به هیچی بعضی وقتا دلم میخواد برم تو ی اتاق مسیولیت نداشتم و میرفتم واسه خودم کتاب میتوندم فیلم میدیدم پادکست گوش میدادم بیرون میرفتم اوف 

چرا نمیزارند بری سر کار تو روش وایسا بابا تو ک کار بدی نمیخوای بکنی ک 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم 🫂منم یجور دیگه انقدر فشار مالی رومه انقدر غصه پسرمو میخورم چیزی میخواد و نمیتونم واسش جور کنم ...

عزیزمی میفهمم دست خالی بودن بد. خیلی بد. خیلی بد.‌

اما دو تا دسته گل داری که وجودشون غم عالمو بشوره ببره. 

من از یه جا به بعد تموم بچه هارو بچه های خودم دونستم. ذوقشونو میکنم.  هر جا ببینمشون تصدقشون میرم. 

ولی بی نهایت شکر که از من نسلی نیومد. خودم بس بودم برا این دنیا. 

والا بخام بگم چرا نزاشتن زندگی کنم. باید باز پرده های زندگیم رو بردارم و حالم بد میشه که اینقدر پوست کلفت بودم و نمردم تو تمام این سالها. 

عزیزمی میفهمم دست خالی بودن بد. خیلی بد. خیلی بد.‌اما دو تا دسته گل داری که وجودشون غم عالمو بشوره ب ...

عزیز دلم درست میگی واقعا منم همیشه عذاب وجدان دارم چرا بچه هامو به این دنیا اوردم منی ک خودم پر از مشکل بود م 

میفهمم چی میگی لمیدوارم بهترین اتفاقا واست بیوفته ❤️❤️❤️❤️

عزیز دلم درست میگی واقعا منم همیشه عذاب وجدان دارم چرا بچه هامو به این دنیا اوردم منی ک خودم پر از م ...

نزن این حرفو ان شالله خدا سعادتمندشون کنه.  حتما لایق مادر بودن بودی.  خیلی دعاشون کن. محال ممکنه دعای مادر در حق اولاد نگیره.  مدام بگو عاقبت به خیر بشن ... 

نزن این حرفو ان شالله خدا سعادتمندشون کنه. حتما لایق مادر بودن بودی. خیلی دعاشون کن. محال ممکنه دع ...

چشم حتما حتما مرسی از دعای خوبت واقعا دل بزرگ و پاکی داری عزیزم شمام ب اون چیزی ک میخوای و واستون خیر برسید 

❤️❤️❤️