2777
2789

شوهرم پارسال بهم خیانت کرد در حد چت و پیامشونو خوندم باهاش دردل میکرده و قربون صدقه هم میرفتن

منم یخورده اخلاقم بده زودعصبی میشم و خیلی بهش گیرمیدادم 

تو این یکسال همش تو سرش میزنم این موضوع و بارها گفته غلط کردم تمومش کن زندگیمو دوس دارم

به نظرتون فراموش کنم و باهاش کامل خوب بشم درست میشه؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره مردا از زن غرغرو و عصبی بدشون میاد، باید بهش احترام بذاری و محبت کنی انرژی زنانه ات رو ببری بالا

وگرنه حتی با این رفتار ها ممکنه به طلاق هم فکر کنه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بیاپیوی بهت لینک گروه بدم یادمیگیری چکارکنی

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ازچشمش افتادی برین مشاوره شایددرست شد

دقیقاً

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
آره مردا از زن غرغرو و عصبی بدشون میاد، باید بهش احترام بذاری و محبت کنی انرژی زنانه ات رو ببری بالا ...

نی نی سایت هر روز یه چیز جدید برای متعجب کردن آدم داره مرسی که هرزه بودن شوهرش رو هم گردن استارتر انداختی و میگی اون باید به طلاق فکر کن نه استارتر🤦🏻‍♀️

والا این انرژی زنانه که شده ورد زبونتون و آلت زن ستیزی رو لیز ترند کرد که خودش هم خیانت دید و با انرژی زنانه شلنگ گرفت روی دوست پسرش

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.