2777
2789

؟

شما چی توی سالگرد ازدواج هدیه میدین؟ چکار میکنین؟

یهو برام سوال شد سه تا مناسبت روز تولدش ، روز مرد و سالگرد ازدواج هدیه چیزی تدارک میدین یا خیر؟

ارزو های بزرگ ، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا 

اون مال دوران نومزد بازیه😂

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

امسال که یادش رفت ولی بقیه سالا کیک میخره کادو میده 

امسال که من براش خریدم اون یادش رفت😂البته چند روز بعدش برام لباس گرفت دیگه همونو گذاشتم پای کادو

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

دستش تنگ نباشه اره میده معمولا کارت میده میگه برو هرچی دوست داری بخر روزایی دیگه خودم کارت میگیرم اون روز ایشون میده

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

بله هدیه میدم ومیگیرم حالا شاید سالگرد ازدواج چیزی نگیرم درحد شامی چیزی باشه ولی بقیه رو حتما همسرمم همینطور

همیشه هم پیشاپیش هدیه هارو میده

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

اینستا کم بود حالا اینجا دارید میگید بعضیا ندارن بعضیا انقدر خستم و کار میکنن اسم خودشونم یادشون میره چه انتظاری دارید زندگیتونو بکنید انقدر تبلیغ نکنید خدارو خوش نمیاد