2777
2789
عنوان

شما مادرشوهرتون رو چی صدا میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 64 پست

من میگم مامان جان هیچم ازش خوشم نمیاد مجبورممممممم شوهرمم به مامان بابام مامان وبابا میگه منم مجبورم ولی به شوهرم بخوام درباره ننش بگم میگم مامانتتتتتت یعنی منه توعه ن من

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صدلش نمیکنم نگاش میکنم حرف میزنمحیف کلمه ی مادر

افرین مامان فقط یکی هیچوقت کنارت نمیزنه ولی مادرشوهر تقی به توقی بخوره تو مقصری همیشه هم پشت بچه های خودشه خدایی نکرده بلای سر شوهرمون بیاد راحت کنارت میداره ولی مادر خود ادم هیچوقت کنارت نمیزنه

جیش تو این زندگی😒
افرین مامان فقط یکی هیچوقت کنارت نمیزنه ولی مادرشوهر تقی به توقی بخوره تو مقصری همیشه هم پشت بچه های ...

دقیقا

مادرشوهر من یه چیز عجیبه واقعا مثلشو ندیدم کاراشو بگم تعجب میکنی همیشه که دعا تو خونمون میزاشت بعد همش پسراشو تشویق به زن گرفتن میکنه

هی میگه پیرام سینه هامو خوردن به شوهرم گفتم یه بار دیگه بگه بهش میگم مال تو رو ۲ سال خورده ماله منو ۲۱ ساله داره میخوره

من یه کلکی دارم گاهی 

یه خانمی که سنش از خودم بیشتره و امکان فتنه‌انگیزیش میره از قبل بهش حس اینو میدم تو بشین جلو تو از ما بهتر 

حالا چطوری؟ مثلا کسی که سن مادر رو داره ولی هرگز مامان عزیزم نمیشه رو اول جا ميندازم که ازت بیشتر حس خواهر بودن می‌گیرم تا مادرانه چون خیلی جوان هستین یا نسبت به سنتون خیلی خوب موندین و اسمشو با جان صدا می‌کنم یا جون فلانی جون فلانی جان که صمیمیت هم واقعا وقت گفتنم تو صورتم موج میزنه طرف خر کیف میشه 

نزدیک ۷۰ فی مابین

بهت گفتم جلوتر 

خوب باید بری تو نقشت طوری که برات باور پذیر شه 

به نظرم اگر سنش برای گفتن جان و جون برات باورپذیر نیست به اینکه یک غریبه رو قراره صدا کنی فکر کن جز این موارد که نمیشه صداش کرد