2777
2789

میخام یه چرخ بخرم .این مدل برای دوخت روزمره و تا کمی حرفه ای جوابه؟؟؟

راستی باتوجه به اینکه دسته دومه ارزش خرید داره؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی به بودجت دارن من کاچیران دارم باهاشم کار میکنم ولی با ملایمت باید باهاش رفتار بشه نسبت به صنعتی کندن دیگه

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

بستگی به بودجت دارن من کاچیران دارم باهاشم کار میکنم ولی با ملایمت باید باهاش رفتار بشه نسبت به صنعت ...

کاچیران با ژانومه های قدیمی اصلا قابل قیاس نیست

مثل مقایسه ی قیچی لوازمتحریری و قیچی خیاطی میمونه در این حد

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

خیاطی که تا پارسال پیشش میرفتم ژانومه ۸۰۲ داره خیلی راضی بود میگفت ۲۵ ساله این چرخو داره حتی لباس عروس هم سفارش میگیره با همون چرخ میدوزه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بستگی به بودجت دارن من کاچیران دارم باهاشم کار میکنم ولی با ملایمت باید باهاش رفتار بشه نسبت به صنعت ...

مدل چرخ تون چیه؟؟

میشه باهاش لباس مجلسی(پارچه نازک و ضخیم)دوخت؟؟

کاچیران با ژانومه های قدیمی اصلا قابل قیاس نیستمثل مقایسه ی قیچی لوازمتحریری و قیچی خیاطی میمونه در ...

یعنی کدومش بهتره؟! ژانومه های قدیمیو یه اشنا داره باهاش کار کردم فرقی با مال من نداشت مال من مال 15 سال پیشه 

مدل چرخ تون چیه؟؟میشه باهاش لباس مجلسی(پارچه نازک و ضخیم)دوخت؟؟

اره یه مدت کیف و اینا درست میکردم میفروختم حوصلم نکشید لباسم همیشه باهاش میدوزم یاسمینه همشون گیرای خودشونو دارن ولی در مجموع من ازش راضیم 

تازه وقت کنم میخواد قیطان بگیرم سبد قیطان چندتا نیاز دارم باهاش بدوزم