2777
2789
عنوان

آزمون شهری داشتم دفعه سومم رد شدم

67 بازدید | 8 پست

وایی خیلی زور داشت ، یکی چهاربار خاموش کرد قبول شد

اون یکی دوبل نتوتست بزنه ، رو دنده عقب میخواست بره جلو ، دنده رو خلاص نکرد و پساده شد  قبولش کرد

بعد من دوبلو زدم فقط ۲۵ سانت فاصله با جدول بود 

و سه بار خاموش کردم ردم کرد

اونا رو میسپرن .

آدمشو دارن میسپرن . در جا قبول .

من ۴ بار قبول شدم . حتی  ۱۰ بار هم دیدم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه جوریه خب منم یکی رو بسپرم ، اینجوری تا ۱۰ بار میره

مثلا توی نیروی انتظامی و.... باشن . به اون بگی  . اون به همون افسر که از تو امتحان میگیره بسپاره 

خیلیا اینطور قبول شدن . منم پیدا کرده بودم اما افسر رو تعویض کرده بودن 😄 اشکم دراومد  افسر جدید دلش سوخت قبولی داد 😆

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

سری اول همه چیز خوب بود، از دوبل توی سر بالایی اومدم بیام بیرون، ماشین از پارکینگ ماشین جلویی اومد بیرون. دیگه منم داشتم از پارک میومدم بیرون که استرس گرفتم. پاهام میلرزید که ی دفعه زیاد گاز ندم بزنم به ماشینی که حالا جلوی پارکینگ بود، یا کم نباشه که عقبی برم. خلاصه…. سه بار خاموش کردم اونجا و تمام. یعنی اگر این شرایط نبود، قبول شده بودم و تمام. 

اما ی استرسی توی من بوجود اومد که باعث شد جلسه ی ۴ قبول بشم بالاخره ☹️

سری اول همه چیز خوب بود، از دوبل توی سر بالایی اومدم بیام بیرون، ماشین از پارکینگ ماشین جلویی اومد ب ...

من خیلی استرس دارم ، ولی ایندفعه بهتر بود استرسم  ، ماشین ازمونمو خیلی کلاجش بده هرچی گاز میدی نمیره هنوز دستم نیومده چیکارش کنم😶‍🌫️