2777
2789
عنوان

از یه سری دردای عجیب لذت میبرم

176 بازدید | 20 پست

مثل درد عضلات دیدی مثلا یهو ورزش سنگین میکنی عاشق درد بعدشم

از درد دندونم گاهی وقتا خوشم میاد

کسی هست مثل من؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از فشار دادن گوشت کنار ناخن و دردش ک شده تیک برام و دستمو از بین بردم

نه من اینو دوست ندارم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

ایطور که نیستم ولی عزیزم فک کنم شما ازین حالتای غیر عادی هست که تاثیر روانیه منفین اسم باکلاسم دارن🤣🤣🤣🤣فیتیش و اینا داری 

حالا منم نمیدونم 

لب بر لبُ سَر بَر سرُآغوشِ تُ اِی یار /  رویایِ مَنِه عاشِقِ دیوآنهِ هَمین اَست.

قبلا از سوختگی خوشم میومد دستمو میگرفتم جلو شمع عمدی داغ شه فک کنم دیوونه بودم😂😂💔

مال تو عجیب تره

منم درد چیز دیگرو دوس دارم میان میریزن سرم ک منحرفی ن جدی میگم

نه من فقط این دوتا دردو دوست دارم