یه کاربری به اسم دختر تنها ۱۱۱ برا باردار شدن بهم پیام داد که چله یاسین میگیرم برات همه حاجت گرفتن و.... منم بعد کلی شنیدن حرفاش که خرج بچه هامو میدم و پسرم مریضه و... سیصد تومن دادم گفتم اگه باردار شدم هفتصد تومن دیگه هم بهت میدم. امروز پریود شدم تاپیک زدم چرا باردار نمیشم دوباره اومده پیام داده میخای برات چله بگیرم باردار میشی بخدا و... فهمیدم اصلا نمیشناسه و نخونده و اصلأ به کاربری دقت هم نکرده. من که حلالش نمیکنم، شما هم فریب نخورید. چله میخاید خودتون بخونید.
سلام عزیزم میتونی در مورد جذب ازدواج عالی راهنماییم کنی
سلام
تاپیک چالش مجردین برای ازدواج
که واسه کاربری به اسم دلبر و جانانمی بود سرچ کنین تو نی نی سایت
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینم اسم کاربریش شبیه همونه و جالبه تاپیک اخرش.پایین تر لینک گذاشتم
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
نه بخدا عکس چتشو فرستادم وای چرا اینجور میگی اصن نبخشه ب من چه اومد التماس کرد ک من بهش بگم چ غلطی ک ...
یه کاربری دیگه ازش رو کردم اونجا اسکاچ میفروشه.لینک تاپیک رو دادم استاتر پیگیری کنه.مردک بی ناموس فکر کرده هر غلطی خواست میتونه بکنه
دیدم. تاپیکهارو خوندم اونجا هم هی نوشته برا عمل پسرم و فلان. عجب. من که حلالش نمیکنم. مال حروم هم چه ...
به نی نی یار بگید تعلیق کنه همه رو .
بنام خالق نور …سوگند به آنانکه غریقی را نجات میدهند ۲سوگند به آنانکه دل غمگینی را نشاط می بخشند ….سوره النازعات آیه ۱و ۲…اگر در مدت ۱۹ روز قرآن را بزبان مادری بخوانید از ابتدای قرآن تا انتهای آن که برزبانتان جاری شود و گوشتان صدای شما را بشنود اعجاز در زندگیتان خواهید دید. برای هر نیاز که دارید بخوانید و شاهد اعجاز خداوند باشید