2777
2789

اصن کاری ب سلبریتی و فلان ندارم ک اکثرا اختلاف سنی ها همین ۲۰ تا ۲۵ سال دارن 

من حتی همین مردم عادی اطرافیان همسایع ها این و اون دیدم ک اینجور اختلف سنی دارن مثلا دختر ۲۰ پسرع ۳۵

دختر ۲۲ پسرع ۳۳ اینجور خیلی زیاد دیدم مشکلی ام نداشتم ظاهرا زندگسشون خوبع و داره جلو میره

ولی خدایی چرا میگن ک این اختلاف سنی خوب نیس؟از چ لحاظ؟براچی

هرکی ی مدلی دوست داره.. من خودم دوست نداشتم شوهرم بیشتر از 3 سال از خودم بزرگتر باشه.. با همسن خودم ازدواج کردم و راضیم.. ی سریا هم دوست دارن 10 سال باشه 

کاربری دست دو نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره دیگه به هر دو طرف من و شوهرم ۱۴ سال اختلاف سنی داریم به چشم نمیاد همه جوره تایپم بود

عزیزم میشه سن جفتتون بگید؟؟ اون موقعی ک خاستید ازدواج کنید 

فامیل و اطرافیان نمیگفتن وای سنش بالاعه فلان؟

من 12 سال با شوهرم اختلاف سنی دارم

چون از دو دهه مختلفیم،طرز فکرمون خیلی باهم متفاوته

گاهی من چیزایی میخوام که از نظرش مسخره میاد

گاهی هم اون چیزایی میخواد که من دوس ندارم

اختلاف نظر بین همه زن و شوهرا هست اما اختلاف سنی هرچقد زیر 10 سال باشه بهتره

من نظر خودمو گفتم بااینکه با عشق هم با شوهرم ازدواج کردم

ولی خیلی از دوستام یا اطرافیام که مثل منن هم نظرشون همینه

اونایی که همه چیو گل و بلبل نشون میدن باور کن دروغ میگن بیشترشون

من تجربه کردم . از زندگیمم راضیم . ولی شما با حداقل ۹ سال ازدواج کنین نه بیشتر تو دهه خودتون

عزیزم میشع اختلاف سنیتون بگین 

وقتی خاستین ازدواج کنید فامیل اطرافیان چیزی نگفتن

عزیزم میشه سن جفتتون بگید؟؟ اون موقعی ک خاستید ازدواج کنید فامیل و اطرافیان نمیگفتن وای سنش بالاعه ف ...

من ۲۴ همسرم ۳۸ نزدیک دو سال ازدواج کردیم ، ببین فامیل و اطرافیان من زیاد اهل دخالت کردن نیستن فقط افراد نزدیک گفتن مطمئنی و بعدا پشیمون نشی و به انتخابم احترام گذاشتن اخه هم از نظر روحی هم استایل اصلا این فاصله مشخص نیست هم به خودش میرسه و روحیش به من میخوره

افسرده از این عشق رسوا میروم 🥀