2777
2789
عنوان

خسته شدم از بچه داری

148 بازدید | 21 پست

بچه ام یه سال و نیمشع از صبح تا شب همش اذیت میکنه یه چیزی بخوام بخورم نمیزاره جیغ میزنه وسایل خونه رو خراب میکنه نه میتونم جایی برم نه کاری کنم نه آرامش دارم فقط دلم میخواد بمیرم همه اونایی که میگم تو بیخودی مینالی بچه مگه چقدر کار داره بیان بچمو نگه دارن از جمله مامانم و شوهرم حال از زندگی به‌ هم میخوره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه منم 14 ماهشه بسیار شیطون و بازی گوش، صبح ک بیدار میشیم صبحونه میخوریم دیگه بدو بدو و به زور یه غذایی درست میکنم، دیگه تمام وقتم در اختیارشه،  پسر من همه میگن دست تمام بچه های  فضول و بسته، شب وقتی خوابید دیگه وایمیسم دور خونه تمیز کردن،، خونه کسی هم بخوام برم باید همش سرپا باشم و دنبالش این طرف و اون طرف برم ک خراب کاری نکنه

بچه منم 14 ماهشه بسیار شیطون و بازی گوش، صبح ک بیدار میشیم صبحونه میخوریم دیگه بدو بدو و به زور یه غ ...

تو از این که همش سرزنش بشی خسته نشدی؟ منو همه فکر میکنن بی عرضه هستم خیلی سخته اینقدر کار کنم هیچ کس از جمله همسرم نفهمه و بگه تو خونه چکار میکنی یه بچه اس دیگه

تو از این که همش سرزنش بشی خسته نشدی؟ منو همه فکر میکنن بی عرضه هستم خیلی سخته اینقدر کار کنم هیچ کس ...

مامانم شوهرم، خواهرای شوهرم همس میگفتن مگه چیکار میکنی، تا با چشم خودشون دیدن، حالا خیلی دلشون برام میسوزه، خواهر شوهرم گفت واقعا خوب سرپای هنوز

نه نمیفهمن اصلا مخصوصا شوهرم‌

شوهر منم همین مدلی بود، ایقد به زبون اوردم و گفتم و بچه گذاشتم پیشش ک حالا همش میگه خدا بهت صبر بده،، اینم بگم من کلا همه چیو دیگه ول کردم فقط دور بچمم دیگه سعی میکنم از مادر شدنم لذت ببرم، 

اگه اینو بهم بگن هر روز اصلا خسته نمیشم

تو از رفتار شوهرت خسته میشی ن از دست بچت،، منم شبیه تو بودم از صبح بدو بدو بودم تا شب بعد شوهرم میگفت مکه چیکار کردی، اون موقع تمام خستگی های دنیا میومد رو دوش من