2777
2789

نه شب دارم نه روز 

خودش از موقعی که به دنیا اومد آسم و آلرژی داشت دکترش گفت باید سه روز بستری بشه بخور بزنن بهش 

ولی گفت هزینه نمیخواید کنید برای بیمارستان و دردسراش براش دستگاه بخور بیمارستان گرفتیم دارو میده میریزیم داخلش بخور میزنیمش اما انکار نه انگار 

یه راهکاری بدید من راحت شممممم توروخدا دعاتون می‌کنم 💔💔💔

آدم بزرگ نیست بگیم اینو امتحان کن اونو امتحان کن خوب نشد ادن یکی رو امتحان کن ببرش دکتر ریه اش بدنش ضعیفه اذیت میشه

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

منم مثل تو بودم فکر میکردم الرژی چیزی هست بعد فهمیدم از رفلاکس اینجوریه دکترش ی شربت داد امپرازول روزی یک سی سی میدادم خداروشکر خوب شد

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من برای پسرم پشم گوسفندخریدم.. قشنگ شستم گذاشتم داخل پارچه نخی یه تشک کوچولو دوختم.. چند ماه رو سینه ش بود تا خوب شد. دخترمم همینطور. ولی پشمو تمییز بشور که اونم کلی بو داره اذیت کننده ست

چند روزی که سرما خورد سرفه هاش شدید تر شدن وگرنه فقط حالت تک سرفه داشت

بچه منم دقیقا همینجوری بود بردیم دکتر سوزن زد همش شربت سرفه اینا بردم ی دکتر کلی دعوام کرد که این قطره ها برای بالای یکسال هست منم که مجبور بودم بدم اخر این شربت رو نوشت خداروشکر خوب شد من تا پنج ماهگی دادم 

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨