2777
2789
عنوان

خودم و شوهرم تحصیلات بالایی داریم و تیزهوشان بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 104 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی وقتها میگم تو بارداری خیلی استرس کشیدم واسه شغلم و کارم همش تو سفر بودم و دعوا داشتم با شوهرم و ...

هوش فقط درس و مدرسه نیست

در مسائل عادی هم ،حس میکنی کند هست ؟

خدایا مرا آن ده که آن به   

منم بهترین مدارس درس خوندم شاگرد زرنگ بهترین رتبه ولی دخترم خیلی حوصله درس نداره

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

به عمه ش رفته😂من وقتی دخترم تنبلی میکنه میگم به عمه ت رفتی شوخی میکنم اونم باور میکنه به باباش میگه ...

عمه ستم کش🤣

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

متوجه میشه ولی خوب در حد المپیاد نیست

مگه حتما باید در حد المپیاد باشه؟!

متوجه میشه کافیه دیگه 

بچه رو مجبور نکنید به این چیزا واقعا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بگم عمه و عموها همه پزشک هستن بخدا

بچه ت باهوش درسا رو پیچیده کردن من خودم ریاضیم عالی بود دخترم کلاس سوم ریاضی ش و بلد نبودم رفتم کتاب کمک درسی خریدم از رو نمونه سوالات فهمیدم چه جوری باید حل شه به دخترم یاد میدم

واااای چه انتظاری از بچه داری

جوری گفتی من فکر کردم، صفر میشه

فشار الکی بهش نیارین

بزرگتر بشه، شرایط اطراف رو ببینه، وقتی همه تحصیلکرده هستین، ۹۰ درصد تاثیر داره

و خودش هم شروع میکنه به خوندن و رقابت

انقدر بهش فشار نیارین برای نمره ی بالا و المپیاد و تیزهوشان

بچه رو زده نکنین

چرا باید حتما المپیادی بشه؟بچه ی شاد و راضی و سالم مهم تره یا مضطرب المپیادی؟بزارین بچه مسیر رشدی خودش رو طی کنه انتظاراتتون رو متعادل کنید ،لزوما استعداد پسرتون شبیه شما و همسرتون نیست 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!